Alina Litva

Які процедури не варті ваших інвестицій у косметолога

Які процедури не варті ваших інвестицій у косметолога

Будь-які 30 хвилинні "догляди", до яких входять: очищення (яке завжди описують як багатоступеневе), маска (на хвилин 10-15) і завершальний крем 😅

Ви можете зробити такий і навіть кращий догляд, навіть не маючи професійної косметики вдома:

  1. Будь-яка умивалка для чутливої шкіри
  2. Гліколевий тонік або маска на п'ять хвилин
  3. Глиняна маска на 7 хвилин
  4. Зволожувальний тонік без спирту
  5. Зволожувальна маска на 15 хвилин
  6. Вода або тонік із 4 пункту після зволожувальної маски
  7. Закінчуємо сироваткою та/або кремом.

Усе!!!

Інша справа масажі, чистки, апаратні процедури для обличчя - для цього дійсно потрібен професіонал!

Вихідні дані: шкіра нормально-комбінованого типу, закупорені пори - часті гості, і найдієвіший спосіб боротьби з ними - це систематичне і ретельне відлущування.

  • Dermalogica AGE Smart Skin Resurfacing Cleanser — найніжніша емульсія з анти-ейдж ефектом, нещадна до чорних цяток і нерівного рельєфу, але лояльна до шкіри.
  • Полірувальний засіб з відлущувальною дією Exfoliating Polish від ZO Skin Health by Zein Obagi я використовую протягом хвилини, повільно й акуратно масажую шкіру змоченими у воді подушечками пальців, приділяючи підвищену увагу проблемним зонам. Після нього шкіра гладенька, підтягнута, наполірована, рум'яна, зі світлішим тоном, стягнутими порами, вичищеними чорними крапками, і до того ж цей ефект не зникає після нанесення зволожувального крему, а зберігається протягом кількох днів. Обожнюю використовувати поліш у тандемі із заспокійливою пілінг-маскою Holy Land.
  • Holy Land Lactolan - це суперніжний пілінг з молочною кислотою одночасно вирішує такі завдання, як суперделікатне відлущування, насичення шкіри вологою, ліфтинг-ефект, вирівнювання рельєфу і тону шкіри, стимуляція її оновлення. Використовую протягом ось уже десяти років.
  • Ще один дієвий продукт - гліколева сироватка Good genes від Sunday Relay - очищає пори, вирівнює рельєф, має протизапальну дію і бореться з пігментацією. Наносити краще на ніч.

Діліться й своїми засобами очисної рутини))