Alina Litva

Probiotics & niacinamide pore refining booster від Allies of Skin

Probiotics & niacinamide pore refining booster від Allies of Skin

На мій погляд ніацинамід потрібен усім і багато хто недооцінює його важливість. Це один з найкращих компонентів у косметиці, який працює майже з усіма найпоширенішими проблемами шкіри, він має просто гігантську доказову базу, а по-справжньому робочих косметичних інгредієнтів, активність яких підтверджено клінічними дослідженнями, не так вже й багато.

Науково доведені властивості:

  1. Зміцнення бар'єрної функції шкіри - це найважливіша властивість ніацинаміду! Доведено, ніацинамід покращує вироблення цирамідів і міжклітинних ліпідів.
  2. Боротьба з глікацією. В результаті глікації утворюються так звані колагенові спайки, колір у них жовтий. Саме тому з віком колір обличчя жовтіє. Ніацинамід уповільнює процес глікації і освітлює плями.
  3. Покращення вироблення колагену і кератину. У засоби для вікової шкіри ніацинамід додають через його доведену активність у зниженні видимості зморшок, а також здатності впливати на синтез нових клітин шкіри та колагену.
  4. Зменшення гіперпігментації шкіри. Компонент також включають до складу засобів, спрямованих на боротьбу з пігментацією, оскільки він перешкоджає трансферу пігменту на поверхню шкіри.
  5. Лікує акне, знімає запалення, регулює вироблення себума, скорочує пори і розгладжує текстуру, зменшує почервоніння!
  6. Профілактика дерматиту, бореться з фотодерматитом.
  7. Ніацинамід сприяє підвищенню антиоксидантних сил шкіри: захищає від вільних радикалів і попереджає окислювальний стрес від UV-випромінювання.

Антиоксидантний бустер з ніацинамідом від Allies of skin хочеться радити кожному. Він містить ніацинамід 10%, комплекс пробіотиків та пребіотиків, гіалуронову кислоту, фосфоліпіди, вітамін Е, глутатіон, екстракт центели, гранату, ягід годжі, солодки голої, зеленого чаю. Такий потужний комплекс здатний зміцнити епідермальний бар'єр та відновити мікрофлору шкіри. Може застосовуватися у догляді за шкірою будь-якого типу, проте найбільш рекомендований продукт власникам запаленої/проблемної/подразненої шкіри.

А тепер про магію засобу)) Бустер буквально "стирає" пори, шкіра має здоровий, гладкий і сяючий вигляд. Бустер дійсно здатний на багато що: це і зволоження, і робота над рельєфом, і навіть анті-ейдж, але я особливо виділяю його дієвість над роботою з мікробіомом.

Що стосується консистенції, то вона злегка в'язка, рідка, але практично відразу вбирається в шкіру. Не забиває пори. Запаху здається взагалі немає, для мене це більше плюс, ніж мінус. І окремої згадки заслуговує зручний дозатор і флакон об'ємом 50 мл.

Цей бустер можна використовувати як самостійно (відразу після очищення), так і змішувати з іншими сироватками, щоб надати їм додаткового ефекту. Я використовую його вранці перед spf і ввечері після ретинолу (не повторювати без підготовки). У парі з ретинолом він творить дива. Поєднання м'якого ретинолу і ніацинаміду з пробіотиками - це видимий ефект без стресу для шкіри. Ніацинамід значно знижує побічні ефекти ретинолу.

Рекомендую! ♥️