Ну що то за бліде життя без ORGAZMа?
Так, я знаю, що істерика з приводу цих рум’ян вже втихла, і це вже не апогей косметичного щастя, проте коли це orgazm був зайвим в житті жінки?
1994 року візажист і фотограф Франсуа Нарс створив свій бренд Nars Cosmetics, а вже з 2000 року бренд увійшов до складу концерну Shiseido. Кажуть, що спочатку придумали назву orgazm, а самі рум’яна пізніше. Це був 1999 рік. Мені було 11 років і хочу вас запевнити, що пройде багато років перш ніж я взагалі почну цікавитися декоративною косметикою, і ще більше років після цього, як почну більш вимогливо ставитися до вмісту своєї косметички.
Загалом у лінійці рум'ян понад 30 відтінків, але як багато людей назвуть якійсь інший відтінок окрім orgasm? Що це, якщо не культовість?
Пакування - прогумований пластиковий футляр чорного кольору, котрій збирає відбитки й взагалі все те, чого він торкатиметься, тому він швидко втрачає свою привабливість. Багато хто скаржиться на відсутність пензля в комплекті, а я хотіла б бачити чохол. Але маємо те, що маємо©, тому зберігаю рум’яна в рідній коробці, усередині якої знаходився ще один захист у вигляді картонній вкладці, в який і був дбайливо захований футляр, але його я позбулася відразу.
Під кришкою можна знайти дзеркало, якe розкривається на 180 градусів, закриваються рум'яна щільно і надійно до характерного клацання. У мене мініатюра вагою 2,5 грама, тальк у складі на першому місці, вироблені в Канаді.
Текстура щільно спресована і не пилить під час торкання пензлем, але набираються при цьому на неї рум'яна дуже добре.
Колір рожевий із золотом, тож якщо ви надаєте перевагу матовим відтінкам і уникаєте хайлайтер в макіяжі, тож маю сумнів, що вони вам сподобаються. На пальці бачу золото, що солює в цьому дуеті, та на щоках ситуація протилежна - золотистий блиск присутній, проте не сильний і не вульгарний.
Технічна характеристика. Рум'яна прекрасно наносяться, не підкреслюють текстуру і рельєф шкіри, не створюють кордонів переходу і яскравих смуг. Вони лягають тонким, рівним шаром, щільність якого можна варіювати нашаруванням продукту. На мені рум'яна тримаються весь день, вони не змащуються, не з'їдаються, золотий перелив на окремі блискітки не перетворюються. Шкіра на щоках у мене нормальна, тож як будуть триматися рум’яна на жирній не можу сказати.
Ремарка. Наприкінці хочу розказати досвід використання інших рум’ян. А саме Bourjois Little Round Pot Blusher. На сайті MakeUp 5 зірок 1652 відгуки, з яких переважна більшість позитивні. Їх порівнюють з рум’янами Chanel. Звісно я вирішила їх придбати в той час, коли я не могла собі дозволити Chanel, а могла розраховувати лише на мас-маркет. Такий гарний відтінок, така гарна ціна та безліч задоволених жінок, проте я залишилася розчарованою, бо ці рум’яна відмовлялися віддавати свій божественний відтінок на мою шкіру. Які я тільки танці навкруги їх не танцювала, різні пензлі, різні основи - тональні, пудри, пробувала навіть пальцем нашаровувати, все дарма. Зрештою я змирилася і просто позбулася їх з чистою совістю. До чого ця історія? На офіційному сайті Nars Mini Blush зібрали 4632 відгуки, із них 4224 на 4 та 5 зірок. Я знаю, що деякому Nars orgasm не подобається з таких же вищеописаних причин і хочу сказати, що, на жаль, ніхто з нас не застрахована отримати невдалий продукт, навіть якщо це продукт-легенда. І ніхто не дасть вам гарантію задоволення від продукту, незалежно від ціни, ні за 5 доларів, ні за 20, ні за 100.
Це не єдині рум'яна в моїй косметичці, та все частіше рука тягнеться лише до них. Я залишилася у захваті від цих рум’ян і можу сміливо їх рекомендувати спробувати.
Єдине риторичне питання до ціни. На офіційному сайті ціна на мініатюру становить 17 доларів, повна версія коштує 32, не розумію чому на MakeUp я бачу майже 50 доларів за тревел версію.
Коментарі (0)