SomovaFM

#wishlistmakeupclub

#wishlistmakeupclub

Обрала найактуальніші та найцікавіші, наразі, товари для себе. Список бажань на Мейкап складається навіть не з пари сторінок, вибрати лише 5 продуктів було важко, але я це зробила.

#wishlistmakeupclub

Хочу спробувати лише через цікавіть та любові до всього азійського😏. Вже бачила не один позитивний відгук на нього. Хоч я і віддаю перевагу санскрінам з матовим ефектом, цей тюбик мене манить.

Сонцезахисти зараз на часі, тож маю цікавість до ефективності ще й спрею. Такий формат зручно наносити поверх мефйку, чи в дорозі або на прогулянці, не витрачаючи час на розмазування крему та очікування поки він вбереться у шкіру.

В спекотний літній робочий день термальна водичка рятує і дозволяє висідити до вечора. Проте я користуюся звичайною мінеральною водою (колись бачила такий лайфхак). Тепер мене цікавить який саме ефект може бути від цієї водички, окрім прохолодного зволоження. Бо ціна за 300 мл доволі велика 😅

Він мене зацікавив, після того як отримала пробник при замовленні. Легка текстура, подразнень не викликав. Але з одного разу складно оцінити якийсь результат. В мене вже є зволожувальний тонік, проте все ще придивляюсь до цього.

Нещодавна відкрила для себе цю чудо кислоту, користуюся точково кремом і результат вражає. Сиворотку ж зручніше наносити на все обличчя, тим паче довіра до цього бренду вже є. Тож вона вже у моїй корзині.

Можливо хтось користувався чимось з цих продуктів? Чи дійсно вони варті того?