Pilirina 💛💙

Я в шоці! 🫢 Де моя кульбаба?

Я в шоці! 🫢 Де моя кульбаба?
Я в шоці! 🫢 Де моя кульбаба?
Я в шоці! 🫢 Де моя кульбаба?

Взагалі, з маркою Tresemme знайома мало. Колись купила якийсь там шампунь, очевидно, особливо мене він нічим не зачепив, бо більше за цю марку ніколи й не згадала.

А тут потрібно було терміново купити термозахист. Хотілося ще й бюджетний.

І, знаєте, я здивована.

Маю густе, освітлене спецблондами, пористе, хвилясте волосся. Якщо не висушу феном зі спецзасобами після миття - все, я стаю нечесаною левицею, яка вставила свою лапу у розетку 220w.

Не буду описувати склад засобу - вся інформація є на сайті.

Покажу фото мого не чесаного волосся вранці після використання термозахисту та крему Kosswell Professional Dfine Magic Potion, до якого я довго шукала підхід і все-таки знайшла - наношу один раз одразу після миття по довжині, зверху - термо і просто висушую. Теж дуже крута штука!

Вчора ввчерері помила волосся та просто висушила, не вкладаючи! 🙈 Так вже вийшло, Карл! 😳 Вранці волосся навіть не розчісувала і показую його ДО вкладання, чесання.. Ну ви зрозуміли... Пористі блондинки так точно зрозуміють. 🙈

Важкувато себе сфотографувати, та якось вийшло, бо трирічному сину не дуже довіряю поки цей процес.

Я не кульбаба! Давно такого вранці не бачила - завжди прокидаюся і на голові просто копиця сіна, яку потрім розплутую. Волосся хвилясте, але локони чіткі, не переобтяжені силіконами, не електризуються. Задоволена і вражена результатом! Тепер обов’язково буду пробувати ще щось із засобів Tresemme! ❤️

Реально він крутий за свої кошти!