Alina_Demchenko

#maybellinenymakeupclub : нарешті і мій затест)

#maybellinenymakeupclub : нарешті і мій затест)

Що ж, мені пощастило попасти у список тих людей, які отримали подарунковий бокс на огляд. Для мене це було неймовірно цікаво і страшно. Я дуже переймалась, що деякі кольори можуть не підійти. А ще було питання, чи схожі ці помади по текстурі і властивостям, на мої улюблені глянцеві помади від Loreal.

Що ж, нарешті я все відзняла та протестувала і тепер можу розповісти про свою думку і ви зможете подивитись, як продукти виглядають на мені.

В боксі 5ть продуктів : одна туш та 4ри помади. Два кольори більш повсякдені і два - на вихід. Що ж, до помад ми ще повернемось, але спершу хочу поговорити про туш

#maybellinenymakeupclub : нарешті і мій затест)
#maybellinenymakeupclub : нарешті і мій затест)
#maybellinenymakeupclub : нарешті і мій затест)
#maybellinenymakeupclub : нарешті і мій затест)
#maybellinenymakeupclub : нарешті і мій затест)
#maybellinenymakeupclub : нарешті і мій затест)

Ще з перших секунд затесту, в мене було відчуття що я чимось таким користувалась. І вже потім, я помітила цей напис і одразу зрозуміла , чому з'явилось відчуття deja vu. Туш Maybelline Colossal Curl Bounce це майже клон іншої туші від бренду - Volum Express Colossal 100% Black. Та по факту - це продовження лінійки Colossal, яка постійно викликає суперечки.

Ця туш дає натуральний ефект, гарно тримається при контакті з водою ( я тут під дощ просто попала - ось і протестувала). Щіточка звичайна, трохи вигнута. Об'єму не дає, якщо чесно. Вона класична і цим все сказано.

Мені підійшла. На кожен день доволі непогано.

На данний момент - рідка, їй треба підсохнути, бо сильно відбивається на повіках і довго застиває.

Окрім мене.

Починайте кидати в мене тапки: він нудний, лише трохи перекриває мій пігмент губ . Відчуття що я просто нанесла олійку для губ і все.

Це максимально нюдовий колір, який як на мене - не мій.

Колір ідеально вписується в макіяж без макіяжу.Доречі знайшла в себе відтінки які трохи схожі на цей відтінок, доречі серед яких невдалий відтінок матової помади цього ж бренду - SuperStay Matte Ink 60 Poet ( яка на мені - наче консилер).

Так як враження від цього кольору так собі, трохи розповім про текстуру. Це стійка глянцева помада, яка дуже пігментована, та не залишає слідів. Витрумує легкі перекуси, воду, чай, сік. На бутерброді з шинкою - вирішила трохи втекти. Волосся до помади - липне. Вона схожа на мою улюблену L'Oreal Paris Rouge Signature Brilliant, але більш стійка та більше відчувається на губах. Мені - не сушить. Змивати її трохи складно, але після матових помад - це для мене взагалі легко)

Фото огляд помад буде таким:

1) фото всього образу

2) фото самих губ

3) порівняння з іншими помадами в моїй коллекції

КОЛІРУ Я ДАМ 5/10 - НУ ТАКЕ

Я знаю, що 80% тестувальниць - цей відтінок не сподобався.

Це мій колір на всі 100%. В мене є два відтінки помад які майже ідентичні цьому - L'Oreal Rouge Signature 105 та Maybelline SuperStay Matte Ink 15 Lover.

Саме ці помади я використовую постійно. Це моє кохання.

Тому я дуже рада цьому відтінку у боксі.

Коли я думала який образ створити, нічого кращого ніж передати вайби Ванеси з Русалоньки я не придумала )))

КОЛІР 10/10 - ЦЕ Ж МІЙ ПОВСЯКДЕННИЙ ІДЕАЛЬНИЙ ВАРІАНТ

Хоча я знайшла декілька відтінків схожих на цю помаду, але вони й в половину не такі гарні як вона.

Це цегляно-червоно-коричнева помада, яка для мене - ідеальний варіант для побачення.

Вона ніжна і елегантна водночас.

Такого кольору в мене не було і для мене це гарна можливість щось таке протестувати. Я тепер хочу щось таке матове, тому якщо хтось знає , напишіть мені.

Колір запав в моє серденько.

10/10 - НЕ ІНАКШЕ

Пані та панове - перед вами ідеальний класичний червоний для Білосніжки))) Не дивно що мої руки так і тянуться до атких відтінків.

Це благородний та неймовірно шикарний червоний відтінок помади, який трохи віддає холодною сливою або фуксією. Колір який зробить ваші зуби білішими, а очі сяючими.

За секунду він перетворить звичайни макіяж в святковий.

Помітила що він тінтує, що є і плюсом і мінусом.

9/10 - ЦЕ КЛАСИКА)))