Hanna Domashenko

Тест-драйв моїх перших яскравих помад з #maybellinenymakeupclub

Тест-драйв моїх перших яскравих помад з #maybellinenymakeupclub
Тест-драйв моїх перших яскравих помад з #maybellinenymakeupclub

Останні тижні були сірими та сповненими цілим спектром емоцій, що так і норовили нервову систему зануритися в тривожний та депресійний стан... Та дякувати Мейкап, мені пощастило отримати бокс від Мейбелін! Це стало справжньою віддушиною, аби остаточно не зійти з розуму від новин...🤪

Тест-драйв моїх перших яскравих помад з #maybellinenymakeupclub

В боксі на мене чало 5 повнорозмірних продуктів від Maybelline: чотири помади та одна туш.

Maybelline New York Colossal Curl Bounce - це інтенсивно-чорна туш для створення об'ємних та підкручених вій. Щіточка натуральна з вигином. Для моїх маленьких вій вона надто велика, але це не завадило мені полюбити цю туш! Користуюся нею щодня!

Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick - 4 відтінки стійкої помади з глянцевим фінішом. Це мої перші яскраві помади, бо я любитель ніжних блисків для губ. Але про помади поговоримо трохи згодом!

Туш для вій, як і всі туші від Maybelline - це для мене просто скарб! Бо вони всі чудово мені підходять. Ця туш стійка, екстрачорна та гарно так додає об'єму та непогано підкручує мої невеликі вії.

Було б супер класно, аби у Maybelline з'явилася ще туш, яка б змивалася панчішками від гарячої води! Обожнюю туші такого формату, щоб при демакіяжі менше терти ніжну шкіру очей та не бути схожою на панду!!

А от помади вразили неймовірно! В боксі я знайшла нгаступні чотири відтінки:

Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick №10, Lippy

Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick№15, Peachy

Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick№20, Coy

Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick№50, Wicked

№10, Lippy - дуже осінній відтінок, мікс коричневого та насиченого червоного відтінків.

№15, Peachy - приглушений персик, найніжніший відтінок з усього боксу.

№20, Coy - дуже незвичний, ляльковий рожевий колір з легким відтінком фіолетового у підтоні.

№50, Wicked - базовий, класичний червоний колір помади.

Всі помади мають неймовірну стійкість! Їх нереально з'їсти чи запити кавою! До того ж, вони не залишають слідів помади на чашці! Я таке бачу вперше! Коли глянцевий блиск зникає впродовж дня - залишається гарний матовий колір на губах!

На мені всі кольори виглядають дуже інтенсивно та контрасно! Мені не звично себе такою бачити, тому я все ще вагаюсь фарбувати губи так яскраво на повсякдень!

Для яскравого образу я обрала колір №50, Wicked! Це моя перша червона помада, тому захотілося себе уявити якоюсь дівою кінематографа і приміряти на себе червону помаду! Як на мене, дуже яскраво та сміливо вийшло у поєднанні з зеленим макіяжем очей!

А який вам відтінок сподобався найбільше?