Hanna Domashenko

Туш, що робить розкішними навіть найменші вії

Туш, що робить розкішними навіть найменші вії
Туш, що робить розкішними навіть найменші вії

Мої мініатюрні вії з цією тушшю мають дійсно розкішний вигляд! Це той варіант, коли без макіяжу їх практично немає, але з кожним рухом щіточки стається магія і вії ростуть на очах!

Туш, що робить розкішними навіть найменші вії

Пакування Hedonic - це щось неймовірне! Естетично, гарно, зі смаком! Такої коробочки я точно ніде не бачила. Футляр туші ніжного, бузкового кольору. Він дуже ергономічний, виготовлений з матового, легкого пластику, тому матиме охайний вигляд у косметичці дуже довго! Також є захисна наліпка, щоб ви були впевнені, що до вас туш ніхто не юзав!

Щіточка дуже зручна! Вона продумана до деталей: не колиться, приємна для ніжної шкіри повік. Також вона досить м'яка та еластична. Ідеально набирає на себе продукт, рівномірно розприділяючи його по всій довжині щіточки. Саме тому вона не лягає на ваші грудочками та гарно їх розділяє, не склеюючи між собою!

Це не стандартна чорна туш: вона темно-коричнева. Ідеальний варіант для денного макіяжу! Вона в міру подовжує та надає легкого об'єму. Протягом дня продукт не осипається. Туш чудово товаришує навіть з найчутливішими оченятами та лінзами. Легко змивається теплою водою!

Обожнюю свої вії з цією тушшю: вона шикарно підкреслює мої мікроскопічні вії! Користуюсь нею щодня! 💖