YuliHrytskoff

Додатковий подаруночок від Maybelline New York та MAKEUP Club #maybellinenymakeupclub

Додатковий подаруночок від Maybelline New York та MAKEUP Club #maybellinenymakeupclub

Після публікації відгуку за результатами тестування продукції від Maybelline NY, із черговим замовленням на Makeup, до мене прийшов додатковий подаруночок - Підводка для очей Maybelline New York Hyper Easy та Помада для губ Maybelline New York Color Sensational. За умовами конкурсу, на ці продукти відгук не вимагався, проте, вказана косметика настільки мені сподобалась, що я все ж таки вирішила поділитися своїми враженнями про неї більш детально.

Оформлення

Підводка виготовлена у вигляді тоненького фломастера, що міцно закривається кришечкою, яка є невід’ємним складовим елементом дизайну самої підводки.

Підводка-фломастер обладнана тонесеньким фетровим стержнем (аплікатором), яким зручно промальовувати стрілки будь-якої товщини та довжини. Аплікатор конусоподібної форми, середньої м’якості/жорсткості, дуже тонесенький на кінці.

Фломастер був обгорнутий в слюду, що є гарантією того, що підводку ніхто не відкривав та не тестував.

Характеристика властивостей

Консистенція. Підводка в міру рідка, текстура однорідна.

Запах відсутній.

Нанесення. Надзвичайно зручне! Аплікатор м’яко скользить по повіці, не царапаючи та не травмуючи її. Завдяки тонесенькому стержню, який з точністю повторює рухи руки, можна з легкістю промальовувати стрілки будь-якої товщини та довжини, вимальовувати довгі «котячі» стрілки, красиво промальовувати біля внутрішнього краю ока та промальовувати міжвійку. Такий формат підводки – прекрасний варіант для початківців в макіяжі та тих, хто не вміє малювати стрілки підводками!

Висихає підводка дуже швидко, практично миттєво, тому, якщо при нанесенні допустити нерівності – підправити їх можна бути тільки попередньо зтерши їх міцеляркою.

Стійкість у підводки прекрасна! Від самого ранку й до пізнього вечора стрілочки на місці! Підводка не тече, не розмазується (навіть якщо потерти нафарбоване око рукою), не відбивається на верхній повіці (у мене нависші повіки і влітку шкіра стає доволі жирною), не осипається. Одним словом – веде себе просто чудово!

Демакіяж. Незважаючи на прекрасну стійкість, змивається підводка абсолютно безпроблемно звичайною міцелярною водою.

Алергії, подразнення чи будь-якиї інших неприємних відчуттів підводка у мене не викликала.

У мене підводка у класичному насиченому чорному кольорі.

Фініш – напівматовий.

На фото тільки підводка та туш із подарункового боксу

Оформлення

Класичне для помад від Maybelline NY. Корпус помади виготовлений із міцного та якісного матеріалу (пластику), що імітує сріблястий метал. Кришечка також пластикова, напівпрозора, приглушеного рожево-малинового кольору.

Механізм, яким викручується помада – класичний. Працює добре, не заїдає.

Стік самої помади – прямий, довгий (помади доволі багато – аж цілих 5г!), зріз класичний загострений, завдяки чому помадою дуже зручно промальовувати контур губ.

Характеристика властивостей

Консистенція помади - класичний твердий стік. В помаді все в міру – вона не сильно жирна, але й не суха.

Текстура однорідна без будь-яких сторонніх включень як-от блискіток чи шиммеру.

Запах – кондитерська ваніль у чистому вигляді! Помада має дуже приємний солоденький аромат, проте не приторний і не нав’язливий. Запах помади відчувається тільки при її нанесенні, ну і у самому футлярі.

Смаку помада не має.

Нанесення, поведінка на губах. Помадою дуже зручно фарбувати губи! Вона буквально скользить по шкірі губ, не царапає її та не сушить. За рахунок форми стіку, помадою дуже легко промалювати як контур, так і прокрашувати всю поверхню губ.

На губах помада поводить себе більш ніж достойно – не скатується при нанесенні, не затікає за межі губ, не в’їдається в складочки, не утворює білої смужки на стику губ. Доволі сильно підкреслює природній рельєф губ, але абсолютно не виділяє недосконалості – тобто, якщо шкіра губ пересушена, або є лущення чи тріщинки, - помада не тільки не виділить їх, але й максимально приховає.

Шкіру губ не сушить, та й взагалі, на губах відчувається дуже комфортно. Поки помада знаходиться на губах, губи захищені, не тріскаються та не пересихають.

Насиченість. Помада дуже насичена, щільна – перекриває пігмент губ з першого шару. Нанесення в декілька шарів можливе, але не потрібне – помада ідеально лягає на губи з першого нанесення, не залишаючи пробілів. Якщо ж наносити помаду в два шари – пігмент не скатується та не лягає замазкою – помада все так же красиво виглядає та комфортно відчувається.

Фініш у помади кремово-сатиновий.

Стійкість у помади доволі непогана – близько 4-6 годин тримається на губах у тому ж вигляді, що й відразу ж після нанесення. Легенький перекус переживе, але може трішки зійти зі сторони слизової. Після повноцінного прийому їжі помаду необхідно поновляти.

Демакіяж. В принципі, помада з легкістю стирається навіть звичайною паперовою серветкою, але її пігмент на губах при цьому трішки видніється. Міцелярною водою змивається повністю.

У мене помада у відтінку № 200 «Rose embrace» - дуже цікавий та насичений, приглушений, злегка затемнений рожево-сливовий відтінок. Я раніше ніколи такими відтінками помад не користувалася та була впевнена, що мені такі тона не підходять. Але нафарбувавши нею губи, я була приємно здивована! При правильному макіяжі очей такий відтінок помади надає загальному образу якоїсь особливої родзинки та загадковості!

Ось так помада виглядає на губах (фотографувала при різному освітленні, щоб максимально передати відтінок).

Підводячи підсумки, хочу сказати, що я дуже задоволена як підводкою, так і помадою! Підводкою дуже легко промальовувати ідеально-рівні стрілочки будь-якої товщини та форми, вона має прекрасну стійкість, але, при цьому, легко та безпроблемно змивається. В помаді ж хороша якість прекрасно поєднується із цікавим кольором, хорошими доглядовими властивостями та безпроблемною поведінкою на губах.

Дякую за такі цікаві конкурси та можливість протестувати нову для мене косметику!❤