#wishlistmakeupclub або мої плани на найближчі місяці
Мрії господарки=мрії котика 😹
Давно ці продукти в мене на замітці, час втілювати плани і потрохи знайомитись з ними у житті. А поки - повізуалізую 😻 Це мій ТОП-5 хотілок наразі:
- Гідрофільна олія з пробіотиками й колагеном Medi Peel. Брала цю олійку, подобається ціна та на неї частенько ще знижки. Продукт економний, гарно емульгується та добре очищує шкіру. А головне - безпечний склад! Єдиний мінус - залишає плівку на очах. Від оліі бренду Dr.Ceuracle такого немає, для прикладу.
- Гель-пінка для вмивання Cosrx. Я уже бачила море позитивних відгуків про неї і кортить самій перевірити. Вона бюджетна, часто на знижках буває. Склад безпечний.
- Заспокійливий крем-гель з пантенолом Needly. Люблю цей бренд, що не засіб-то шедевр! На холодну пору ідеальний крем з грибом альбатрелусом. А на літо хочу взяти цей гель-крем. Повинна бути легка текстура, заспокійливий ефект. Склад безпечний та присутні ніацинамід та центелла, а це уже мені подобається!
- Точковий засіб Dr. Jart+. Давно підшукую локальний засіб, адже час від часу запальні елементи з'являються. Цей рекомендують косметологи, він бюджетний та по відгукам наче працює.
- Консилер Yves Saint Laurent Touche Eclat High Cover Radiant. Рідко купую декоративку, але цей прям дуже хочу. Зручний формат у вигляді фломастера, також повинна бути хороша стійкість. Цей бренд взагалі люблю і думаю, що не підведе.
А ви щось з цього використовували? Не даремно я поставила собі такі позиції у плани? 🤔
Коментарі (0)