Lytvynenko

#wishlistmakeupclub або мої плани на найближчі місяці

#wishlistmakeupclub або мої плани на найближчі місяці

Давно ці продукти в мене на замітці, час втілювати плани і потрохи знайомитись з ними у житті. А поки - повізуалізую 😻 Це мій ТОП-5 хотілок наразі:

  1. Гідрофільна олія з пробіотиками й колагеном Medi Peel. Брала цю олійку, подобається ціна та на неї частенько ще знижки. Продукт економний, гарно емульгується та добре очищує шкіру. А головне - безпечний склад! Єдиний мінус - залишає плівку на очах. Від оліі бренду Dr.Ceuracle такого немає, для прикладу.
  2. Гель-пінка для вмивання Cosrx. Я уже бачила море позитивних відгуків про неї і кортить самій перевірити. Вона бюджетна, часто на знижках буває. Склад безпечний.
  3. Заспокійливий крем-гель з пантенолом Needly. Люблю цей бренд, що не засіб-то шедевр! На холодну пору ідеальний крем з грибом альбатрелусом. А на літо хочу взяти цей гель-крем. Повинна бути легка текстура, заспокійливий ефект. Склад безпечний та присутні ніацинамід та центелла, а це уже мені подобається!
  4. Точковий засіб Dr. Jart+. Давно підшукую локальний засіб, адже час від часу запальні елементи з'являються. Цей рекомендують косметологи, він бюджетний та по відгукам наче працює.
  5. Консилер Yves Saint Laurent Touche Eclat High Cover Radiant. Рідко купую декоративку, але цей прям дуже хочу. Зручний формат у вигляді фломастера, також повинна бути хороша стійкість. Цей бренд взагалі люблю і думаю, що не підведе.

А ви щось з цього використовували? Не даремно я поставила собі такі позиції у плани? 🤔

#wishlistmakeupclub або мої плани на найближчі місяці