Розпаковка #1
Мотив спонтанної покупки - кейс від Maybelline :)
Поки видивлялася новий відтінок блиску для губ, побачила рекламний банер про подарунок від Maybelline. А далі все, як в тумані)) Тож моє замовлення на 500+ гривень:
- Зволожувальна матова помада в стіку Hydra Extreme Matte (2 шт.)
- Рідка матова помада SuperStay Matte Ink
В подарунок отримала кейс від Maybelline та пробник крему від Caudalie.
Зволожувальна матова помада Hydra Extreme Matte
Помаду в стіку замовляла в перше. Відтінок 930 Plush Plush йде більше в розовинку, а не беж, як я собі уявляла по свотчах) Упаковка маленька за розмірами, тож влізе навіть у кишеню джинсовки. Загалом доволі непогана покупка, на стійкість ще тестуватиму.
Рідка матова помада SuperStay Matte Ink
Замовила у відтінку 65 Seductress. Не перша моя помада з цієї лінійки. Трішки підсушує губи, завжди наношу тонкий шар окремим пензликом. Протягом дня поновлюю зверху бальзам для губ, але стійкість кольору помади того варта.
Кейс для косметики від Maybelline
Зірка мого замовлення - кейс від Maybelline. Думала, що прозорі стінки будуть цупкіші, але дарованому коню в зуби не дивляться) Люблю організацію речей до дрібниць, тож новому кейсу одразу знайшлося застосування.
Пробник нічного крему від Caudalie
І на завершення ще один неочікуваний подарунок від Makeup. Нічогенька скляна упаковка, як для пробника. Проте віддам на затест комусь зі знайомих, адже пігментних плям ще не маю)
Коментарі (0)