Ya Na

Розпаковка #1

Розпаковка #1

Поки видивлялася новий відтінок блиску для губ, побачила рекламний банер про подарунок від Maybelline. А далі все, як в тумані)) Тож моє замовлення на 500+ гривень:

  • Зволожувальна матова помада в стіку Hydra Extreme Matte (2 шт.)
  • Рідка матова помада SuperStay Matte Ink

В подарунок отримала кейс від Maybelline та пробник крему від Caudalie.

Розпаковка #1

Помаду в стіку замовляла вперше. Відтінок 930 Plush Plush йде більше в розовинку, а не беж, як я собі уявляла по свотчах) Упаковка маленька за розмірами, тож влізе навіть у кишеню джинсовки. Загалом доволі непогана покупка, на стійкість ще тестуватиму.

Замовила у відтінку 65 Seductress. Не перша моя помада з цієї лінійки. Трішки підсушує губи, завжди наношу тонкий шар окремим пензликом. Протягом дня поновлюю зверху бальзам для губ, але стійкість кольору помади того варта.

Зірка мого замовлення - кейс від Maybelline. Думала, що прозорі стінки будуть цупкіші, але дарованому коню в зуби не дивляться) Люблю організацію речей до дрібниць, тож новому кейсу одразу знайшлося застосування.

І на завершення ще один неочікуваний подарунок від Makeup. Нічогенька скляна упаковка, як для пробника. Проте віддам на затест комусь зі знайомих, адже пігментних плям ще не маю)