YuliHrytskoff

Чергова спроба зменшити (в ідеалі - побороти) випадіння волосся

Чергова спроба зменшити (в ідеалі - побороти) випадіння волосся

Випадіння волосся - це проблема, зазвичай, комплексна, зумовлена не тільки прогалинами в догляді за волоссям, а й, здебільшого, внутрішніми порушеннями чи захворюваннями. Саме тому до вирішення вказаної проблеми також необхідно підходити комплексно, лікуючи конкретне захворювання чи стан, що зумовив випадіння волосся, та застосовуючи спеціальну косметичну продукцію, направлену на боротьбу із випадінням волосся.

Так як я доволі давно борюся із випадінням волосся, то в мому догляді за ним дуже часто присутні спеціальні ампули, спреї чи сиворотки, спрямовані на боротьбу із випадінням волосся. Звичайно, такі засоби не панацея, проте деякі із них показують справді непоганий результат. Тому сьогодні я хочу розповісти про чергові опробовані мною ампули проти випадіння волосся - Лосьйон-лікування для слабкого і ламкого волосся з плацентою та пантенолом Black Professional Line Dea Placent Hair Ampoules.

Засіб приїхав до мене запакований в картонну коробочку, де в окремих відділеннях знаходилися ампули.

Самі ампули виготовлені із затемненого коричневого скла, на кожній ампулі є деяка інформація про засіб від виробника.

Всього в коробочці зназодилось 12 ампул по 10 мл, що дуже багато та вигідно, зважаючи на ціну продукту (на момент купівлі вони коштували 280 грн., зараз ціна, звичайно, трохи виросла).

Всередині в ампулах знаходиться рідина коричневого кольору, яка злегка піниться при взбовтуванні.

Запаху рідина не має.

Та основна причина, що спонукала мене купити дані ампули - це склад засобу. За таку ціну як коштують ампули - то склад справді чудовий і мав би показати непоганий результат. Якщо вірити виробнику (до речі, ампули виготовлені в Італії - взагалі дуже люблю італійську доглядову косметику для волосся), до складу лосьйону для волосся входять екстракт кропиви, гліцерин, стручковий перець, пантенол, а основне - протеїни плаценти. Такий склад в ампулах проти випадіння волосся - просто ідеальний! І я дуже надіялась на хороший результат від них, але ціна заставляє задуматись мене, чи справді вказані компоненти є у складі засобу...

При нанесенні на шкіру голови лосьон не пече, (стручковий перець, аууу?) не викликає "холодок" чи інші дискомфортні відчуття, як це часто буває від аналогічних засобів.

Волосся не фарбує (так як рідина коричневого кольору) та не забруднює.

На графік миття голови не впливає.

Не залишає на волоссі ніяких посторонніх запахів.

Алергії, свербіння, перхоті, жирності не викликає.

Для відкриття ампули я обгортаю верхню її частину паперовою серветкою (щоб не поранитися склом) та просто обламую кінчик - це робиться відносно легко. Далі шприцом витягаю вміст ампули та наношу лосьон по проборах на шкіру голови після миття і акуратно, опустивши голову вниз, роблю масаж, щоб засіб краще розприділився та увібрався в шкіру. Далі сушу або природнім шляхом, або феном, але вичекавши принаймні 10 хвилин, щоб засіб подіяв. На один раз я використовую половинку ампули, тобто однієї ампули мені вистачає на два рази. Наношу лосьйон по мірі миття голови - раз у два дні.

На момент написання даного відгуку я використала всі ампули та вже пройшов деякий час після цього - хотіла максимально об'єктивно написати про результат від застосування лосьйону. На жаль, випадіння волосся лосьйон мені не зупинив і навіть не зменшив, хоч я й надіялась... Але випадіння волосся в мене зумовлено деякими внутрішніми проблемами, тому повністю побороти дану проблему засіб апріорі б не зміг, проте я рохраховувала хоча б на часткове зменшення випадіння. Проте, не все так печально!) Деякий позитивний результат від застосування лосьйону я все ж таки отримала! По-перше, на голові з'явилося багато маленьких нових волосинок, значить, деяка стимуляція росту волосся все ж таки є); по-друге, лосьйон доволі непогано вплинув на зовнішній вигляд та якість волосся - воно стало неймовірно блискучим та й загалом виглядає більш живішим.

Підводячи підсумки, хочу сказати, що Лосьйон-лікування для слабкого і ламкого волосся з плацентою та пантенолом Black Professional Line Dea Placent Hair Ampoules за свою ціну - непоганий засіб! Так, не панацея і алопецію, зумовлену серйозними внутрішніми причинами, чи андрогенетичну алопецію не зупинить, але, все ж таки, на дещо та й спроможний! Має чудовий склад, не бруднить волосся, дешевий; живить волосся та робить його більш живим і красивим. Думаю, якщо випадіння волосся спричинене не зовсім правильним доглядом, має сезонний характер чи зумовлене стресовою ситуацією - то ампули дуже навіть спроможні допомогти у такій ситуації. Тож, до покупки рекомендую!