Yuriivna 🌸

Салонний ефект за 8 секунд,або не все те правда,що пишуть?

Салонний ефект за 8 секунд,або не все те правда,що пишуть?

Як вже я раніше писала,я вже знайома з цією маскою.На час першої покупки маска спрацювала дуже класно на моєму волоссі,навіть не знаю чому тільки зараз вирішила повторити покупку,а не раніше.

  • Ціна:

Я вже другий раз купляю цю маску в саше.Мені так зручно,бо моя полиця вже ламається від кількості мого догляду за волоссям,масок на ній також предостатньо.Ціна за саше бюджетна,дуже зручно брати з собою у подорож.Також є об'єм побільше.

  • Дизайн:

Мінімалізм.Сірий фон,а на ньому цифра 8 ,в залежності від призначення маски-різний колір.Також на упаковці є стрічка відриву,яка позначена словом "open",тому можна відкрити навіть без ножиць.

  • Текстура:

Тільки-но відкривши саше,побачила що всередині не готова маска,а рідина прозорого кольору.Так,в інструкції так і зазначено,що потрібно цю рідину змішати з водою 1:1 (від 13 до 30 мл в залежності від довжини волосся) Після додавання води,утворюється і справді консистенція маски,вона не рідка,тому при нанесення вона добре роподіляється по волоссю.

  • Аромат,колір:

Аромат маски має дещо ментолові нотки,запах не різкий,не їдкий,не відштовхує.Маска має кремово-білий колір.

  • Дія:

Однієї саше мені вистачило на мою довжину волосся(середня).Для більш гарного ефекту я направила тепле повітря фену на волосся,попередньо закутавши його в тепло.Волосся після маски м'яке,пухнастість значно знизилась,волосся добре та легко розчісується.Загалом ефект як після якісної маски.Маю додати те,що аромат при нанесенні мав ментолові нотки,після змивання маски залишився приємний свіжий аромат,а на другий день,майже зовсім не відчувався,нажаль,бо особисто мені запах сподобався.

На черзі від Masil в мене ще залишилась маска(зелена),цікаво яке волосся буде після неї,бо саме зелену маску я ще не використовувала ніколи.