Got2b- приборкувач норовливих😎
Як багато задумуються над тим, щоб вкласти один раз і на весь день свої брівки? З цією проблемою зіштовхнулась і я, тому це автоматично стало моїм головним завданням в щоденному макіяжі.
Неслухняні брови буди завжди моєю проблемою.
Я навіть трохи заздрила тим, хто може вкласти звичайним гелем, і в них усе буде пристойно виглядати до кінця дня😄
Звісно, я боролась з цією "проблемою". Робила ламінування, купувала різні гелі та воски для брів, але варто мені було лише вийти з дому, і мої брівки лягали так, ніби я їх нічим не вкладала😢
Мій рятівник ⛑️
І от, одного разу, я вирішила довіритись Tik tok рекомендаціям, і придбати цей гель зі сталевою фіксацією.
Зовнішній вигляд - яскрава туба жовтого кольору та зручна кришечка. Сам засіб має трохи тягучу текстуру.
Використання: головне в цьому ділі- не переборщити. Мені вистачає буквально грамулечки, щоб вкласти брови.
Ефект гелю Got2b 👁️
Ефект: волосинка до волосинки як то кажуть. На вулиці не розвіюються від вітру😅, та і взагалі надійно тримаються. Головне, ввечері гарно змити . Декілька років пошуків і надійний працюючий засіб знайдено🥰
Коментарі (0)