ANAGLOW

Огляд боксу від Garnier😍😍😍

Огляд боксу від Garnier😍😍😍

Хоч і отримала я цей бокс у подарунок ще досить давно, але тільки зараз можу впевнено сказати, що сформувала свій відгук на нього. Товарів у боксі було дуууже багато, тому знадобився час для тестування.😍😍😍

Перейдемо до продуктів з цього боксу.

1. Міцелярна вода для всіх типів шкіри Garnier Skin Naturals - один з моїх улюблених засобів для зняття макіяжу, це просто бестселер, слова тут зайві.
  2. Дезодорант-ролик Garnier Mineral Deodorant Ультра Захист 48г - прекрасно справляється зі своєю задачею, дуууже мені сподобався.
  3. Бальзам-ополіскувач "Соковитий кавун" - робить волосся гладеньким та зволожує його.
  4. Шампунь "Соковитий кавун" для тонкого волосся, яке потребує об'єму - крутий запах кавуна, гарно очищує шкіру голови та не містить силіконів у складі.
  5. Гіалуронова тканинна Алое-маска для всіх типів шкіри обличчя - крута масочка, гарно зволожує шкіру, прям ну дууже вона приємна.
  6. Очищувальний гіалуроновий алое-гель для вмивання для усіх типів шкіри - має приємний легкий аромат, гарно очищує шкіру, але в той же час не пересушує її.
  7. Маска 3 в 1 "Соковитий кавун" для тонкого волосся, яке потребуює об'єму - додає блиску волоссю, не обтяжує його, робить більш слухняний та шовковистим, але об'єму не додає.
  8. Живильний крем для тіла для сухої та дуже сухої шкіри - класний крем, круто зволожує шкіру, має дуже крутий аромат.
  9. Тканинна маска для зволоження й відновлення сухої шкіри губ з екстрактом вишні та провітаміном В5 - крута масочка для губ, гарно їх зволожує, має приємний аромат вишні.
  10. Зволожувальний гель з вітаміном С для тьмяної шкіри обличчя з ефектом сяяння та вирівнювання тону Garnier Naturals Vitamin C Cleansing Gel - приємний універсальний зволожуючий гель, швидко поглинається, не залишає липкої плівки.

Отже, бокс просто чудовий, дуже вдячна Makeup та Garnier за такі подарунки, це було дуже неочікувано! Наповнення просто вразило, багато продуктів стали моїми фаворитами😍😍😍