ANAGLOW

МАСКА-КРЕМ ВІД CAUDALIE - ЗНАХІДКА ЧИ ПРОВАЛ?

МАСКА-КРЕМ ВІД CAUDALIE - ЗНАХІДКА ЧИ ПРОВАЛ?

Зволоження та живлення:

Перевагою цієї маски є її здатність надати шкірі гарний рівень зволоження без обтяження та липкості, вона майже не відчувається на обличчі. Також великий +++, що маску можна використовувати для шкіри навколо очей, це робить її сууупер універсальною.

Придатність для різних типів шкіри:

Я вважаю, що один із найбільших плюсів цього продукту - його універсальність. Він гарно підходить для будь-якого типу шкіри. Для сухої та нормальної шкіри - непоганий варіант на літо та початок осені, а для комбінованої та жирної шкіри - гарний вибір в будь-яку пору року, оскільки він не залишає відчуття липкості та швидко вбирається.

Пакування та зручність в застосуванні:

Особливо хочеться відзначити той факт, що маска постачається в тюбику. Це надає йому значно більшу гігієнічність, адже для використання не потрібно лізти пальцями в банку. Маска має об'єм 75 мл та завдяки цьому досить економно використовується в якості базового нічного крему.

Аромат:

Крем має слабкий аромат, що нагадує мені натуральну виноградну кісточку.

Я використовую цю маску в якості нічного крему, але ось як її рекомендує застосовувати сам виробник: "Застосовуйте зволожувальну маску Vinosource-Hydra двічі на тиждень для ідеально зволоженої шкіри. Залиште на 10 хвилин, потім видаліть надлишки, не змиваючи." Також цей продукт буде гарним рішенням для використання з активами (ретинол, вітамін С, кислоти тощо).

Загалом, Caudalie Vinosource-Hydra Moisturizing Mask - це універсальний продукт, який є, до того ж, досить зручним та базовим в застосуванні. Купила вже другий тюбик на майбутнє, тому всім рекомендую.

P.S. Мені маска прийшла з потертостями, не знаю, чому так вийшло, але на якість продукту це не вплинуло.

Дякую за перегляд та вашу активність✨✨✨

МАСКА-КРЕМ ВІД CAUDALIE - ЗНАХІДКА ЧИ ПРОВАЛ?