Missmili

Escada Fairy Love

Escada Fairy Love

Прочитавши відгуки про цей аромат я вирішила що він мені просто необхідний,тим паче що на нього була божевільна знижка і він мені обійшовся в 380 грн за 30 мл

Fairy love це лімітований аромат випущенний в 2021 році,позіціонує себе як веганський і на 86% складається з натуральних компонентів

Аромат представлений у версії туалетної води,а тип аромату:фруктово-квітковий-солодкий

Escada Fairy Love

Упакування супер мімімішне—велике червоне серденько❤️

Єдине що пляшечку не можливо поставити,серце буде лежати,але то дрібниці..

Розпилювач має якісний і кріпкий,мілко і рівномірно розпилює аромат

Піраміда:

Початкова нота: Апельсин, Груша nashi, Малина
Нота серця: Жасмин
Кінцева нота: Лісовий горіх

Для мене аромат звучить як солодке вареннячко зі стиглої малини і грущі дрібкою цедри апельсину і горіхового праліне,аромат солодкий,густий,але за рахунок додавання жасмину ця солодкість не є приторною,жасмин додає рівноваги і тому аромат звучить дорожче ніж звичайний типовий солодкий парфюм.

Нота горіха не така явна як можна того очікувати,але саме вона робить аромат затишним,теплим,обгортаючим і таким цукерковим

Хоч аромат із солодких,він не є приторним чи удушливим,він м‘який,дівочий і дуже радісний,навіть влітку він не буде душити

Незважаючи на те що це туалетна вода,парфум доволі стійкий,на одязі може залишатись до декількох днів

Аромат Fairy love для мене в одному напрямку з такою легендою як Paco Rabane lady million ,бо і в тому і в іншому початкова нота це малина яка і задає весь настрій парфюму.