YuliHrytskoff

Арома кава для волосся. На що здатний шампунь від Eveline?

Арома кава для волосся. На що здатний шампунь від Eveline?

Eveline Cosmetics - відомий всім польський бренд, який славиться, в першу чергу, декоративною косметикою. Доглядові засоби від Eveline я не пробувала ніразу, тож, коли побачила в продажі шампунь від вказаної торгової марки, вирішила спробувати. Тому, в даному дописі поділюсь своїми враженнями про Шампунь для слабкого й ламкого волосся Eveline Cosmetics Food For Hair Aroma Coffee Shampoo.

Шампунь поміщений у яскраву напівм'яку пластикову тубу, на обороті якої є необхідна інформація про засіб від виробника, правда, тільки на польській та англійських мовах.

Туба закривається кришечкою фліп-топ, яка доволі стійка, дозволяє зберігати засіб у ветрикальному положенні, не даючи шампуню протікати. Дозувати шампунь крізь отвір у кришечці зручно.

Загалом, дизайн яскравий, привертає увагу - мені подобається!

Склад. Виробник нам обіцяє, що у складі 90% складників є натурального походження. При цьому, активними компонентами являються кавовий екстракт, екстракт гуарани та екстракт червоного перцю.

Пройшовшись по складу шампуню, я була приємно вражена! Окрім вказаних активних компонентів, у сладі засобу є досить багато й інших натуральних екстрактів та компонентів, наприклад, табаско (ця рослина показує хороші результати при випадінні волосся), молочна кислота, екстракт паростків пшениці, шоломниця байкальська, глюконат кальцію та деякі інші. Звичайно, є у складі й ПАР, консерванти, емоленти, розчинники, але вони також у своїй більшості виготовлені із натуральних продуктів. Тому, виробник не обманув! Склад у шампуню справді дуже навіть непоганий!

Консистенція гелеподібна, доволі густа.

Колір. Шампунь прозорий, має легкий жовтуватий відтінок.

Запах. От від аромату я чекала більшого! Він легкий, косметичний, з ледь відчутними нотками кави. Невиразний... Відчувається тільки при митті і у самому флаконі. На волоссі не залишається.

Піниться шампунь чудово! Тому розхід виходить доволі економним.

Змивається швидко та легко, відчуття слизької мильної маслянистості після змивання шампуню не залишається, так само як і жорсткості чи пересушеності волосся.

Промиває волосся шампунь від забруднень дуже добре, не до скрипу і це плюс!

Об'єму не додає, але й не позбавляє, волосся не обтяжує.

Свербежу, чи якихось неприємних відчуттів не викликає.

На графік миття голови не впливає, волосся забруднюється як звичайно.

Єдиний мінус, який я виявила в процесі користування шампунем - у мене він викликав невелику лупу. Не критично, але неприємно... Як варіант - можливо, це суто індивідуальна реакція на засіб, так як у мене доволі чутлива шкіра, але вважаю за необхідне про це розповісти.

Загалом, Шампунь для слабкого й ламкого волосся Eveline Cosmetics Food For Hair Aroma Coffee Shampoo мені сподобався! Але захвату не викликав! Просто добре виконує свою пряму функцію - очищувати шкіру голови та волосся від забруднень, - ні більше, ні менше... Ніяких супервластивостей чи спецефектів я в ньому не виявила. Хоч склад та піноутворення (а звідси - економне використання) справді чудові!