O’Ostah

Kallos Cosmetics Cream Hair Colour 5.0

Kallos Cosmetics Cream Hair Colour 5.0
Kallos Cosmetics Cream Hair Colour 5.0

У домашніх умовах я почала фарбуватись після багатьох невдалих відвідин салонів. Я не змогла знайти свого майстра, + прайс за одненькі корені, які я фарбую кожні три тижні, мене не влаштовував. Мій топ фарб довгий час був незмінним (Inebrya, Echosline та Lakme), але вирішила трохи поекспериментувати. Сказати, що Kallos вразив - не сказати нічого.

Kallos Cosmetics Cream Hair Colour 5.0

Тут усе по стандарту (моєму): фарба натурального ряду та окисник 6% (бо сивина). Як у більшості проф фарб на тюбику є зручна розмітка, але для правильної пропорції я завжди користуюсь звичайними кухонними вагами. Kallos  змішується у пропорції 1:1,5, у мене пішло 25 гр фарби і, приблизно, 40 гр окисника. Суміш дуже зручна у роботі: має щільну структуру, не розтікається і легко стирається зі шкіри звичайною міцеляркою.

Фарбу потрібно витримати на коренях 30 хвилин, а далі емульгувати її БЕЗ додавання води і потримати ще 10. Я хотіла трохи протонувати довжину, тому відійшла від інструкції і додала трошки води. Склад дуже добре емульгується, класно вбирається - руки буквально ковзають по волоссю.

‼️Зізнаюсь: ще у процесі нанесення я почала вагатись, чи вартувало волосся експериментів, бо Kallos має шалений фльор аміаку і ще чогось косметично-хімічного. Цей запах ніби натякав: капєц твоєму волоссю, я випалю усе живе😈 Але ні, нічого поганого не сталось. Пасма не тільки залишилось на голові, але і почали блищати та стали слухняними.

Лишаю своє ДО: така халепа сталась із волоссям після минулого фарбування (Matrix) і я вже думала, що допоможуть лише ножиці.

Мені сподобалось, як Каллос перекрив сивину (на 100%). Але чи надовго результат зможу сказати за пару тижнів. Щодо відтінку - то це реальний світлий каштан 5 рівня. “Тонування” допомогло позбутись переходів, ніби я зробила повноцінне фарбування. Замість тисячі слів трушу гривою на відео😊