L'Oreal Paris Telescopic Lift Mascara
Продовження лінійки L'Oreal Telescopic обіцяє додати до вій 5 мм. Подивимося.
Я маю гарні відносини з тушами L'Oreal, бо вони мене повністю влаштовують за рівнем ціна/якість. Я навіть не знаю скільки раз я повторювала Volume Million Lashes So Couture. Але ніколи не покупала Telescopic. Хоча погодьтеся, ця туш – це один із легендарних продуктів L'Oreal в декоративній косметиці. Але в подарунковому боксі від MakeUp мені дісталася саме Telescopic Lift, і я хочу сказати, що не мала ніякої уяви яка буде туш, тож першою думкою, яка в мене виникла при погляді на щіточку була: «Якого біса? Де половина моєї щіточки і як цим монстром користуватися.» Тож вирішила звернутися до виробника і з'ясувала, що він пропонує зробити два кроки. Перший – нанести туш об’ємною стороною для подовження і підкручення. Другий – використати бокову сторону щіточки для розділення вій та більшого об’єму. Але давайте по черзі.
Упаковування - матовий пластик, ковпачок закручується добре, не бовтається. Обмежувач, на перший погляд, гарний, бажання витерти надлишки туші не з’явилося. Щіточка значно відрізняється від звичайної версії Telescopic. З одного боку щіточка повністю плоска і в цьому місці накопичується продукт, але його не так багато, щоб він заважав. З іншого боку невеликі щетинки. З боків щіточка має найдовші щетинки, що мають вигляд якихось гачків.
Колір –глибокий чорний, ніяких сюрпризів.
Мої вії – далеко не заздрість усіх дівчат. Вони середньої довжини, не мають вигину, світліші на кінцях та вишенька на торті – деякі з них ростуть не прямо, а хаотично, в різні боки.
Результат – відмінний. Туш додала віям об’єм, вигин та довжину (хоча, авжеж, ніяких 5 мм я не бачу, але коли то виробники казали нам всю правду?). Перший раз я забруднила повіки, але це тому, що не підлаштувалася під нову щіточку, в наступні рази все було в порядку. Також при першому нанесені, трішки осипалася під кутом одного ока, коли я наносила другий шар поверх вже висохлого першого (не робіть так, якщо надаєте перевагу ефекту драми, та полюбляєте нашаровувати, то не чекайте поки висохне туш). Алергія не з’явилася, але я не схильна до неї. На віях туш не відчувається. Очі не червоніють. І взагалі залишається на місці впродовж дня.
Демакіяж – міцелярна вода з легкістю впоралася з Telescopic Lift. Думаю, що будь-який ваш улюблений засіб підійде.
А тепер найприємніше. У вівторок я трішки не встигла добігти до дому до літньої зливи. Звісно, я не гуляла під дощем годинами обличчям наверх, а швидко йшла дивлячись вниз, але злива була такої сили, що коли прийшла додому, то лице все ж було мокрим, як і все, що було на мені, а туш залишилася на місці! Тобто я не побачила в дзеркалі панду, як чекала, а лише трішки бруду в кутах очей (останнє фото в каруселі).
Висновки – туш мені сподобалася. Мінусів для себе я не знайшла. Подивимося скільки вона проживе, і якщо не буде швидко засихати, то думаю, що я повторю її.
Коментарі (0)