Julia

L'Oreal Paris Telescopic Lift Mascara

L'Oreal Paris Telescopic Lift Mascara
L'Oreal Paris Telescopic Lift Mascara
L'Oreal Paris Telescopic Lift Mascara
L'Oreal Paris Telescopic Lift Mascara
L'Oreal Paris Telescopic Lift Mascara

Я маю гарні відносини з тушами L'Oreal, бо вони мене повністю влаштовують за рівнем ціна/якість. Я навіть не знаю скільки раз я повторювала Volume Million Lashes So Couture. Але ніколи не покупала Telescopic. Хоча погодьтеся, ця туш – це один із легендарних продуктів L'Oreal в декоративній косметиці. Але в подарунковому боксі від MakeUp мені дісталася саме Telescopic Lift, і я хочу сказати, що не мала ніякої уяви яка буде туш, тож першою думкою, яка в мене виникла при погляді на щіточку була: «Якого біса? Де половина моєї щіточки і як цим монстром користуватися.» Тож вирішила звернутися до виробника і з'ясувала, що він пропонує зробити два кроки. Перший – нанести туш об’ємною стороною для подовження і підкручення. Другий – використати бокову сторону щіточки для розділення вій та більшого об’єму. Але давайте по черзі.

Упаковування - матовий пластик, ковпачок закручується добре, не бовтається. Обмежувач, на перший погляд, гарний, бажання витерти надлишки туші не з’явилося. Щіточка значно відрізняється від звичайної версії Telescopic. З одного боку щіточка повністю плоска і в цьому місці накопичується продукт, але його не так багато, щоб він заважав. З іншого боку невеликі щетинки. З боків щіточка має найдовші щетинки, що мають вигляд якихось гачків.

Колір –глибокий чорний, ніяких сюрпризів.

Мої вії – далеко не заздрість усіх дівчат. Вони середньої довжини, не мають вигину, світліші на кінцях та вишенька на торті – деякі з них ростуть не прямо, а хаотично, в різні боки.

Результат – відмінний. Туш додала віям об’єм, вигин та довжину (хоча, авжеж, ніяких 5 мм я не бачу, але коли то виробники казали нам всю правду?). Перший раз я забруднила повіки, але це тому, що не підлаштувалася під нову щіточку, в наступні рази все було в порядку. Також при першому нанесені, трішки осипалася під кутом одного ока, коли я наносила другий шар поверх вже висохлого першого (не робіть так, якщо надаєте перевагу ефекту драми, та полюбляєте нашаровувати, то не чекайте поки висохне туш). Алергія не з’явилася, але я не схильна до неї. На віях туш не відчувається. Очі не червоніють. І взагалі залишається на місці впродовж дня.

Демакіяж – міцелярна вода з легкістю впоралася з Telescopic Lift. Думаю, що будь-який ваш улюблений засіб підійде.

А тепер найприємніше. У вівторок я трішки не встигла добігти до дому до літньої зливи. Звісно, я не гуляла під дощем годинами обличчям наверх, а швидко йшла дивлячись вниз, але злива була такої сили, що коли прийшла додому, то лице все ж було мокрим, як і все, що було на мені, а туш залишилася на місці! Тобто я не побачила в дзеркалі панду, як чекала, а лише трішки бруду в кутах очей (останнє фото в каруселі).

Висновки – туш мені сподобалася. Мінусів для себе я не знайшла. Подивимося скільки вона проживе, і якщо не буде швидко засихати, то думаю, що я повторю її.