falafelka01

Esthetic House CP-1 Premium Hair Treatment

Esthetic House CP-1 Premium Hair Treatment
Esthetic House CP-1 Premium Hair Treatment

Складно писати про засоби для волосся, у всіх різний його стан і вподобання в догляді. Моє волосся не фарбоване, нормальне, можливо десь в душі воно могло б бути кучерявим, але в мене немає бажання цим займатись. Шампунем я зазвичай не перебираю, головне відчуття чистоти, але на стан волосся після миття сильно впливає стан води. В місті мого постійного проживання вода жахлива, жорстка, без маски або бальзаму волосся пушисте і сухе.

З маскою CP-1 знайомилась спочатку купуючи пробники, що на мою думку дуже зручно, щоб зрозуміти чи подобається продукт. Після декількох таких спроб замовила велику банку.

Маска за кольором і текстурою схожа на крем, та і за запахом теж, він тонкий солодкий і після миття не відчувається. На фото дещо рідша ніж має бути, бо на вулиці спекотно. За рахунок такої легкої текстури добре розподіляється по волоссю.

Я використовую її швидше як бальзам, для щоденного догляду, наношу і чекаю скільки в мене виходить. Результат без особливих чудес, волосся менш пухнасте, легше розчісується. Накопичувального ефекту, або погіршення ефективності я не помітила, хоча використовую маску десь півтора роки, розхід в неї супер економний.

Основна причина по якій я повторила покупку - використання маски не пришвидшує забруднення волосся, з іншими продуктами з більш помітною дією його доводиться мити частіше.

Esthetic House CP-1 Premium Hair Treatment