falafelka01

Мої парфюмерні жахи

Мої парфюмерні жахи

Я обожнюю парфюми і спокійно сприймаю широкий спектр ароматів, щось люблю більше, щось менше, але і на мій ніс знаходяться аромати котрі викликають негативні емоції з тих чи інших причин.

Chanel №5 - Варто визнати наскільки величезний вклад зробила п'ятірка у світ парфюмерії. До самого аромату я ставлюсь байдуже, відчуваю усереднену білоквітковість, ладан, амбру та пудру, мене більше напрягає весь бекграунд, історія і регалії, та і персоналіті мадам Шанель, яка обрала саме його серед інших зразків. Занадто багато попередніх знань про парфюм, враження наче я змушена носити чемодан з чужими речами.

Lanvin Eclat D`Arpege - До всіх хто скаже, що це легкий, ніжний аромат одразу поставлюсь з недовірою. Він тримався на шкірі, на одязі, ним пахло навколо мене в радіусі 5 метрів. Дуже стійкий, монотонний і надокучливий.

Avon Today - Це моя особиста травма, чи все таки колективна? В свій час цей аромат відчувався біля кожного стовпа, навіть вітер приносив з собою ноти Today. Круто коли продукт набирає величезної популярності, але масовість вбила в ньому навіть те хороше що було.

Zarkoperfume Pink Molécule 090.09 / Zarkoperfume MOLeCULE 234•38

Спробувала 2 молекули, на цьому знайомство завершилось. Проблема в обох однакова - відчуваю їх як білизну не випрану від порошку чи ополіскувача. Від цих ароматів враження, що от-от і чихнеш + рожева трошки пахне котиками. Молекули одночасно і не відчуваються, і бісять своєю незначною присутністю. Брр...

Hermessence Muguet Porcelaine Hermès

Обожнюю Hermès за зелені аромати, але ці нещасних півмілілтра, в подарунок, викликали неабиякий спектр емоцій. Розумом я знаю де конвалія, зелень і де планувалась краса композиції, але мій ніс зрадливо продовжує чути громадську вбиральню.

Baccarat Rouge 540 Maison Francis Kurkdjian - Вибач баккара, ти потрапила сюди не зовсім заслужено, або нащадок долі Today. Коли аромат був на піку популярності, оминала його усвідомлено, а при першому знайомстві, в мене вже не було жодного здивування, я чула це! Десятки разів, в різних варіаціях підробок і клонів, які жахливо, нудотно розносились на кілька метрів позаду гордої власниці. Оригінал же для мене це просто цукрова вата, жодних бинтів і йоду, нічого жахливого. Дурну славу парфюму зробила масовість і підробки.

Amouage Figment Woman - Писала про нього раніше (https://club.makeup.com.ua/post/27508/), якщо коротко - то парфюм вганяє в меланхолічний настрій і песимістичні думки.

Serge Lutens Chene - Наскільки реалістично і якісно зроблений парфюм, настільки ж я не хочу це відчувати на собі і оточуючих. Уявіть дубовий ліс в крайній точці мокрої, дощової осені. Все листя лежить на землі, воно вологе і в ньому розпочинаються процеси гниття, і поряд з цим всім повзе жук вонючка. Цей парфюм існує окремо від шкіри, як він розкривається на блотері, на одязі, на будь чому абсолютно однаково. Йому все одно на вас і вашу хімію шкіри)

Kirke Tiziana Terenzi - Спочатку він, а потім Аріана Гранде, Леді Гага. Абсолютний переможець, після кожного затесту моя вечеря мала смак кірке, моя кава була зі смаком кірке, здавалось що все в цьому світі ним пахне. Не розумію як щось не заборонене законом може бути настільки отруйним. Поки в мене ще були сили відчувати якісь ноти: хімозна композиція груші, лічі, якихось екзотичних фруктів і содової, можливо ще білі квіти.

А яким був ваш найгірший парфюмерний досвід?