falafelka01

Асорті з корейського догляду

Асорті з корейського догляду

Поважаю корейську косметику за присутність малих форматів, пробників, сашетів і т.д, завжди можна спочатку затестити і не купувати кота в мішку.

Старожил моєї косметички, серед всіх засобів з огляду. Спочатку замовляла по 1-2 пірамідки, коли формувала основне замовлення, а пізніше придбала цілий стакан пірамід 👌

Це нічна маска, має танучу текстуру, приємний аромат, швидко вбирається. Жодним чином не лікувальна косметика, і точно не для сухої шкіри (в мене комбінована). Добре підходить на літо, спекотну погоду, для легкого зволоження. Я б віднесла це в розряд СПА і приємного догляду за собою, коли особливих проблем немає, а намаститись чимось хочеться.

Нещодавнє моє надбання, купувала набір з різних пробників доглядової лінійки бренду, увагу привернула тільки зволожувальна сироватка. Замовила міні формат, щоб впевнитись, що дійсноє має якийсь ефект. Пакування абсолютно безглузде, піпетка при досить густій консистенції ні до чого. Аромат... Як і в пінки бренду (https://club.makeup.com.ua/post/22710/) дуже, я б сказала цікавий, пахне вівсянкою, або злаковим йогуртом. Від попередньої маски за текстурою відрізняється, вона досі легка і тануча, але не така водяниста і гелева. Ефект мені подобається, шкіра наче більш пружна стає, жодних алергічних реакцій не викликав, тому що зустрічались відгуки де виникала індивідуальна реакція на засоби з лінійки.

Обидва не вразили. Мої очікування від пілінгу: більше відчуття чистоти, ніж після миття шампунем. Ефекту особливого не помітила, тільки легка охолоджуюча дія при змиванні засобу. В принципі - приємно і на цьому все.

Кілька разів повторювала міні-формат, тому що це зручно кинути в корзину те, що купував раніше і не сьорфити по нескінченних сторінках з бальзамами і помадами. При цьому ефект від маски, як приблизно від будь-чого з цієї категорії, жодних чудес за час користування помічено не було. З плюсів: аромат ягід і гарний вигляд на губах, через останнє здебільшого її і беру. Дія маски нічим не відрізняється від бальзаму Himalaya.

Скажу чесно - була заінтригована кінським жиром (виявляється, не дуже я і петс-френдлі). Пахне на мій ніс дуже приємно, але визначити чим саме не можу. Тут вже "важча" текстура ніж в попередніх продуктів, потрібно трошки більше часу на вбирання, при цьому крем не залишається на шкірі, не липне і не скочується, що я ненавиджу в жирних кремах. Зволожує непогано, планую повторити покупку і скластити остаточне враження, але попередньо ставлюсь до засобу позитивно.