Julia

Чи Perfect L`Oréal Paris Alliance Perfect Nude відтінок 2-3 бежевий (LIGHT)?

Чи Perfect  L`Oréal Paris Alliance Perfect Nude відтінок 2-3 бежевий (LIGHT)?

Коли мені дзвонили із MakeUp і питали який відтінок із двох покласти в подарунковий бокс, то я вибрала темніший, бо порцелянової шкіри в мене ніколи не було, а зараз ще й літо – засмага, самі розумієте, і не помилилася. До речі, чого це light – це бежевий? Загалом на закордонних платформах я знайшла 10 відтінків. Десять, Карл! Чому в Україні представлені лише два? Я розумію, що переважна більшість наших жінок зі світлим слов’янським кольором шкіри й такі відтінки як Tan deep, Deep, Very Deep, що розроблені для афроамериканок, не будуть у нас продаватися, але куди подівся відтінок 1-2 що якраз знаходиться поміж 0,5-2 та 2-3? Або 3-4, бо в нас влітку є дуже засмаглі жінки. Як мене іноді засмучує, що з великої палітри до нас доставляють лише деякі відтінки, і я не лише про тональні основи.

Упакування – важкий скляний флакон із піпеткою всередині, ніякої картонної коробки або слюди. І це засмучує та тішить водночас. Засмучує, тому що ти не знаєш чи відкривав до тебе хтось інший флакон чи ні, залишається лише довіряти всьому ланцюгу від виробника до пакувальника на складі, та все ж тішить, тому що чим менше пакування, тим менше ми забруднюємо навколишнє середовище.

Об'єм : 30 мл.

Текстура рідка, я навіть сказала б, що дуже рідка, але вона гарно розподіляється по шкірі, пори не підкреслює, але і сильно не приховує.

Аромат– я відчуваю запах спирту, не такого звісно, як в лікарняній палаті, проте ти розумієш – так це він Alcohol Denat, що насправді мене не засмучує, бо я не втрачаю свідомість від спиртів в косметичних продуктах, бо знаю, що вони, як мінімум, пов’язують речовини поміж собою, як максимум, є гарним консервантом. Але є люди, які уникають спиртів в складі, тож майте на увазі.

Ступінь покриття – легка, якщо є якісь недоліки, то тональна сироватка не сховає їх, але загальний тон шкіри вирівняє. Фініш напівматовий, немає неприємного блиску, як від багатьох тональних засобів. Не відчувається на шкірі. В каруселі третє фото - голе лице, четверте - з покриттям.

Моя шкіра: комбінованого типу, в Т-зоні схильна до жирності, але не сильної, на щоках нормальна, лущіння відсутнє. Є схильність до швидко закоркованих пор від невідповідних продуктів.

Як я наносила тональну сироватку на шкіру? Як і пропонує виробник – однієї повної піпетки тонального мені вистачає на все лице, намагаючися не торкатися піпеткою, капаю на різні ділянки шкіри, далі пальцями розподіляю по обличчю. Лягає рівномірно, тонким шаром, не скочується, не окислюється.

Стійкість – відмінна. Тримається увесь день, не залишає слідів на телефоні, не стає жирнішим на обличчі.

Демакіяж – я, як завжди, без проблем використовую міцелярну воду. В один із днів на мені була лише тональна сироватка, та заради експерименту я вирішила відразу перейти до умивання гелем, без використання міцелярної вони. Що ж, все добре змилося з першого змивання, ватний диск після був чистим.

Що ж нам обіцяє L'Oréal?

• Приховує недоліки шкіри. (Ну ні, лише трішки маскує, якщо серйозні недоліки, то треба використовувати або щільний тональний, або коректор або приймати себе зі всіма недоліками, не намагаючись бути ідеальною як з глянцевого журналу)
  • Зволожує і розгладжує шкіру. (Ні не зволожує, давайте не будемо себе обманювати, це все ж не сироватка, хоч це і заявлено, але це легкий тональний засіб, назва - просто ще один маркетинговий крок, за зволоження буде відповідати крем, доглядова сироватка або тонер).
  • Дарує натуральний сяючий фініш. (І так і ні, виглядає дійсно натурально, але я не бачу ніякого сяючого фінішу, він напівматовий, більше нагадує використання пудрових продуктів).

Загалом мені сподобався продукт, бо я надаю перевагу легшим продуктам, аніж маскувальні тональні засоби, тож буду використовувати із задоволенням і вам рекомендую спробувати.