Yana Osyka

Natasha Denona Mini Love Eyeshadow Palette

Natasha Denona Mini Love Eyeshadow Palette
Natasha Denona Mini Love Eyeshadow Palette
Natasha Denona Mini Love Eyeshadow Palette

До цього я вже мала палетку Mini Retro тому розуміла що очікувати в плані пакування, розмірів і т. д. Я частенько подорожую і лінь брати з собою велике пакування. Особливо коли береш з собою один рюкзак. В такий момент mini-палетки стають дуже актуальними.

Natasha Denona Mini Love Eyeshadow Palette
Natasha Denona Mini Love Eyeshadow Palette
Natasha Denona Mini Love Eyeshadow Palette

Поговоримо детально про відтінки. Маємо 5 кольорів, в рожевій гамі. Виглядає цікаво, не банально. Гама збалансована для стандартних макіяжів. Відтінок в складку повіки, затемнення, хайлайтерний, нейтральний сатин-металік і прикрашалка. Отже, палетка самодостатня.

  • You - теплий, жовто-золотий з рожевими блискітками. Здається найцікавішим відтінком, але я з ним не подружилась. В одному макіяжі наче норм, а в другому капець як не гарно. З відтінком My виглядає якось окремо. You треба наносити пальцем, пензлем переносяться тільки рожеві блискітки. Може підкреслити текстуру повіки. В нанесені трохи осипається, але не критично

  • Are - на свотчі рожево-холодний, але на очах розкривається в теплинку. Подобається як стандартний колір в складку повіки. З якістю все добре.

  • My - темно-фіолетовий з невеличким вкрапленням ягідності. Трохи осипається. Користувалась як одним кольором для тушування - не сподобалось, отримала плями та сіруватість шкіри. А ось як затемнення - дуже супер.

  • True - світлий сатин-шимер, кольору перлини. Здається нудним, стандартним, але в макіяжі розкривається дуже гарно. Він не виглядає пласким, трохи сяє. Легко наноситься пензликом, не осипається. Відтінок, неочікувано, сподобався.

  • Love - теплий рожевий сатин-шимер. Така сама ситуація за якістю і текстурою з відтінком True. Він і на рухому повіку, і на нижню повіку і в тушовку ідеально лягає.

Тушовка в складці повіки Are, серединка True, по краях рухової повіки Love

В складці відтінок My, шимер на рухомій повіці You. В кутку True, на нижній повіці шимер Love+True

Затемнення My, складка повіки Are, шимер True

Тушовка Love, шимер світлий True, по краях рухомої повіки You

Тушовка Are, стрілка My, на рухомій повіці You, внутрішній куток ока True

Загалом палетка сподобалась. Тут досить продумана гама, вона самостійна і для подорожей прекрасна. Можливо зробити макіяжі на будь-який життєвий випадок. (тільки якщо надумаєте робити сливові смокі зробіть темну кремову підложку, благаю). Загалом вона норм, але відтінок You надто розчарував мене.