міла

Подарунковий бокс від Makeup.ua💋

Подарунковий бокс від Makeup.ua💋

Цей бокс мені прислали як одному з найактивніших користувачів спільноти Makeup.ua за цей місяць. У відео показані всі продукти з боксу та мої маленькі коментарі щодо продуктів.

В боксі було 6 засобів, а саме 4 для волосся, та 2 для обличчя/очей.

Почнемо із засобів для обличчя/оченят.

Першою є скандально відома туш L'Oréal Telescopic Lift із незвичною щіточкою. Наноситься легко, дуже добре подовжує війки, не робить комочків, але може залишити плями на повіках, якщо занадто високо підняти вії. Тримається добре, але під кінець дня розтікається та робить очі, наче в панди 🐼. Перевірку на воду не пройшла, одразу тече. Змивати дуже цікаво, оскільки змивається не з першого разу. Але цілком туш мені сподобалася, через той ефект, який вона створює.

Далі йде Тональний серум від L'Oréal у відтінку Light Beige. Відтінок мені взагалі не підійшов, я виглядаю наче мандарин🍊. Але все змінила розчипчаста біла пудра. Я думала викидати цю пудру, бо вона не розташовувалась взагалі, але знайшла їй роботу. Шкіра виглядає ідеальною, жоден тональний засіб, яким я не користувалася не давав мені такого чудового ефекту. Мені дуже сподобався, але мінус у відтінках.

Далі продукти для волосся.

Першим на черзі буде шампунь Matrix Total Results Insta Care. Не можу сказати чогось особливого, такий собі середній шампунь. Має приємний запах, але якогось 'вау' ефекту не робить, на відміну від кондиціонера.

Ну і далі, логічно, кондиціонер - Matrix Total Results Insta Care.

Це - скарб. Після змивання волосся стає дзеркальним, ніби після ламінування. Шикарний результат, волосся стало менше плутатися та виглядати краще (використовую кілька днів).

На черзі маска для волосся, від того ж бренду - Matrix Total Results Miracle Creator.

Ну скажу теж саме, що й про шампунь, але ще колір чудовий - перлинно-рожевий.

Та останній продукт - сироватка-філлер L'Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump. Це спрей, який зволожує волосся, має приємний аромат та чудовий вигляд на волоссі. Пасма стають дуже приємними на дотик.

Ось і все, дякую за увагу та за бокс)

💋