Три нових продукти
В цьому пості розповім про три нових продуктів від Lamel: рідкі рум'яна, туш та тінт-олія для губ.
Почну з рідких рум'ян BB Blush у 403 відтінку "Coraline".
Текстура.
Рум'яна рідкі, але дуже легко тушуються, це помітно на відео. Але на відміну від 404 відтінку він дуже наноситься та не залишає плям.
Колір.
Дуже приємний кораловий/персиковий колір з теплим підтоном. Дуже пасує до теплого бронзеру.
Пакування.
Пакування непогане - маленький тюбик об'ємом 10 мл. Маленький розмір допомагає вміститися в косметичку та не займати багато місця. Має чорну кришечку, що міцно прилягає та щільно закривається. Єдиний мінус - Дуже легко брудниться.
Додаю свотчі та відео з нанесенням на тональний.
Наступною буде туш OverSive Volume.
Текстура.
Стійка туш, яка не осипається на не залишається на нижній повіці. Має чорний та насичений колір.
Пакування.
Тюбик кольору фуксія, з щіточкою у формі знаку нескінченності. Ця щіточка - моя любов. Це моя третя туш з такою щіточкою та я абсолютно задоволена нею. Не склеює вії, а чудово профарбовує їх та надає об'єму й довжини.
Додаю відео нанесення.
Ну і останньою на черзі буде олія-тінт All in One Lip Tinted Plumping Oil у відтінку 403 "Watermelon."
Текстура.
Має легку, маслянисту консистенцію, яка не відчувається на губах та не обтяжує їх. Не сушить губи, а навпаки, надає їм природного сяйва. Має приємний, яскраво-рожевий колір. Також є дуже приємний запах кавуна. Колір проявляється за кілька секунд, та тримається на губах дуже довго.
Пакування.
Рожевий, але прозорий тюбик. Щільно закривається. Пензлик як у звичайних матових посадах, я б сказала у формі сердечка. З ним легко профарбовувати губи.
Додаю свотчі на відео нанесення.
Та фінальний лук з цими продуктами)
На губи додала олівець від LN Pro у відтінку 107 "Marsala".
Коментарі (0)