Polina

Тестуємо неймовірну підводку з ідеальним аплікатором😍

Це Maybelline New Yourk Hyper Easy, яку мені поклали у подарунок до замовлення💓

Зовнішній вигляд: дуже простенький,не дуже личить така темна голаграфічна наліпка ,але фіалковий дуже гарний,хоча на фото він і виглядає ,як темно-червоний...на фото вона виглядає більшою,в житті ж вона дуже мініатюрна та зручна, кришечкою можна дещо зіпсувати кінчик аплікатора,якщо бути не зручним .

Аплікатор: тоненький олівчик на перший погляд,але ,якщо придивитися, можна побачити що це- тоненькі ворсинки ,що поєднані між собою, дуже зручна штучка.

Швидкість та якість нанесення: хоча я вже досить тривалий час вмію малювати стрілочки різних видів, але мені зручні далеко не всі підводки,але завдяки цій я це зробила дуже швидко,тому ,якщо ви кудись поспішаєте, ця підводка буде ідеально зручним варіантом.

Дуже стійкий продукт,на відео ви можете побачити ,як я тру стрілочку,а з нею майже нічого не відбувається ,також вчора у мене виникли обставини,за яких я протестувала її на стійкість від сліз👌

На наступному фото видно ,як вона витримала це випробування.

Хочу ще попросити Вас,якщо вам не складно перейти до моїх Looks та подивитись останній,сподіваюсь ,що він вам сподобається 💓

https://club.makeup.com.ua/looks/12968/