Ксенія 💫

Бронзувальна пудра з шимером- краще рішення на літо!

Бронзувальна пудра з шимером- краще рішення на літо!

Вітаю красуні!

Літо для мене найулюбленіша пора в плані використання косметичних декоративних засобів. Адже саме сонечко вже дбає про те, щоб природним чином допомогти продуктам сяяти. А я фатат різноманітних сіяшок на обличчі ☺️ - незалежно від часу. Обожнюю і хайлайтер, і блиски сяючи, і губні помади. Також в моїй косметиці є і бронзер, та ще й який! Зараз буде багато фото на сонечку та відео, тому вмощуйтесь зручніше і 🔜

Винуватцем сьогоднішнього допису є бронзувальна пудра від Rimmel. Розповім чим вона мене "захватила" і що в ній не так. Отже, по характеристикам:

Об'єм: 14 gr. Його вистачить просто на все життя, якщо взяти до уваги, що використовую я її лише коли з' являється сонечко, та й суха текстура - також можна подовжити строк використання.

Так це не скульптор, тому чекати якогось "правильного" відтінку або відтінку тіні не варто.

Це повноцінний бронзер, а отже він має теплий теракотовий тон. Я не скажу, що він сильно рижить і винятково підійде дівчатам з рудим волоссям. Абсолютно ні.

Відтінок: 025 Sun Glow.

Продемонструю вам його як при сонячному світлі, так і при звичайному денному.

При денному мені він взагалі поєднує в собі трошки сірого пігменту з додаванням теракоту.

А от на сонці він виглядає фантастично просто : ледве помітні сяючи частки у складі, на сонечку демонструють себе максимально привабливо і в той же час делікатно.

На обличчі він може повністю замінити хайлайтер в денний час. Так, це не буде сяяння "з космосу", але здається, що ви використали і хайлайтер в тому числі.

Сам продукт не лягає плямами, розподіляється рівномірно. Можна зробити як насичений колір, так і розташувати в напівпрозорий. Та й вцілому, відтінок досить універсальний, хоча на перший погляд може здаватися темним.

Наношу досить тонким шаром - це верхня частина скроні та заводжу наверх по росту волосся. Тримається в мене все добре на обличчі (шкіра нормального типу), можливо вже під кінець дня, часів через 6, бронзер сходе частково.

Зараз я зовсім трішки засмагала вже, ба навіть з таким моїм, можна сказати, природнім ще кольором шкіри цей бронзер виглядає гармонійно, на мій погляд.

Для порівняння покажу лише бронзуючу пудру на обличчі, а потім для посилення додала хайлайтер. І в цілому в макіяжі, який роблю за 15 хвилин.

Про "мінуси" продукту. Я виділяю лише 2 очевидних - це ну дуже слабеньке пакування, особливо верхня кришка. Варто її впустити, вона просто розбивається на шматочки. Добре, що сам продукт гарно спресований і тримається в шайбі.

І друге - бронзер пилить, коли набираєш.

Хтось скаже - а де ж люстерко, а де ж хоч якийсь спонжик? По-перше, навряд чи бронзер ви будете десь поправляти додатково. Та й спонжик чи щіточки, що зазвичай додають всередині, досить неякісні і ми використовує о своє. Тому такий варіант упаковки для мене просто ідеальний.

В макіяжі використала хайлайтер theBalm, палетку для контурінгу від Smashbox (саме відтінок coutour), пудра від Maybelline та Sublimage Le Teint Foundation від Chanel.

Сподіваюсь була корисною.

З повагою, Ксенія ✨