Олександра ☕️

Два мої базові гелі для кучерів

Два мої базові гелі для кучерів

Оскільки я намагаюсь правильно доглядати за кучерями, то без стайлінгу мені не обійтись. Пінки та муси мені не підходять категорично, тому обрала для себе гелі. Було їх у мене багато різних: і Прелесть, і Giovanni, і якісь бюджетні польські бренди яких вже не згадаю. Але поки що мої фаворити це ці два гелі.

Sairo Gel Fixant

Вперше купила його роки два тому на мейкап. Просто сподобалась ціна і аж 200 мл у тюбику (зазвичай всюди 150 мл).

Вироблено в Іспанії.

Вистачає його надовго, якщо користуватись лише ним кожні три дні, то тюбику мені вистачило на 2-2,5 місяці.

Містить спирт, але для мене це не так важливо.

Кучері з ним пружні і гарно тримають форму. Волосся не склеює, каст розбивається без проблем. На наступний день доводиться робити re-fresh: просто пшикаю волосся або звичайною водою, або спреєм для волосся і все. Гель більше не наношу, феном не сушу.

Загалом хороший гель за приємною ціною.

Цікаво було б спробувати цей гель з 4 рівнем фіксації.

9/10

Syoss Max Hold Gel

Цей гель я взяла через те що не було в наявності попереднього, зате були хороші відгуки та великий об'єм (250 мл). Не містить спирту та силіконів, може для когось це важливо.

Після перших декількох використань абсолютно не сподобався. Він просто склеював волосся, нічого не фіксував і утворював пух. Ще після нього на волоссі залишались білі сліди.

Згодом я трохи звикла до нього, а пізніше все ж таки купила попередній гель і тепер просто змішую їх і використовую разом. Такий спосіб мені подобається, і фіксація хороша і велика туба цього гелю швидше закінчиться😄

6/10 за гарний склад.

На фото укладка зі змішаними гелями. І трохи недорозбитий каст😅

❗: Якщо ви не спите в атласній (або шовковій) шапочці або на атласній (або знову ж таки шовковій) наволочці, ваші кучері будуть пушитись з будь-яким гелем.

Два мої базові гелі для кучерів
Два мої базові гелі для кучерів
Два мої базові гелі для кучерів
Два мої базові гелі для кучерів