Олександра ☕️

Мої засоби для шкіри обличчя

Мої засоби для шкіри обличчя

Мабуть почну із косметички. Це не єдина моя косметичка від MAKEUP, але саме ця з'явилась у мене першою, їй вже майже 4 роки (думаю по ній видно😄) і я нею ну дууже задоволена. Здається це найбільша прозора косметичка яка є а асортименті. У неї дійсно вміщається все і навіть більше. Дуже зручна і для зберігання і для подорожей. І за ці роки вона не подорожчала😂Сміливо рекомендую, 10/10.

Мої засоби для шкіри обличчя
Мої засоби для шкіри обличчя

Це як раз ті засоби про які я зовсім забула і була дуже рада їх знайти, оскільки свій гель для вмивання я забула в Харкові🤦🏻‍♀️

Пінка мені не дуже подобалась влітку, але для холодної пори року вона виявилась ідеальною. Делікатно очищує шкіру від залишків макіяжу, не стягує її та має приємний аромат. Рекомендую на осінньо-зимовий період для комбінованої шкіри, 9/10.

А от від тонера я в захваті в будь-яку пору року. Він досить густий, прозорий, має таку напівгелеву консистенцію, при охолодженні стає ще трохи густішим. Він гарно зволожує шкіру, робить її сяючою. Такий собі бюджетний ефект glow skin. І тон на нього лягає гарно. Рекомендую, 10/10.

Допис про цей гель тут https://club.makeup.com.ua/post/13304/

Додам лише те, що я в ньому не розчарувалась. Працює він так само гарно,ще й виявився досить економним. 10/10

Допис про азелаїнку тут https://club.makeup.com.ua/post/19109/

Можу лише доповнити, що я нею так само задоволена як і тоді, обов'язково візьму ще.

Ніацинамід від Sane непоганий, чергую його із попередньою сироваткою. Приємний у використанні та має зручне пакування з дозатором. Скоріш за все потім візьму ніацинамід від Cos de Baha, хочу спробувати щось нове.

А от зволожуюча сироватка від Blithe досить довго була у мене в обраному, читала про неї багато гарних відгуків і вирішила взяти міні-версію на 10g. Загалом сироватка гарна, дійсно зволожує шкіру, ніби наповнює її, під макіяж також підходить. Має приємний трав'яний аромат. Вистачило мені її на 2 тижні при використанні через день. Повну версію скоріш за все не візьму, бо для мене це не найнеобхідніший продукт.

Це вже друга баночка гелю від Garnier, перша була в подарунковому наборі. Це один із продуктів, який я прям дуже захотіла купити ще. Він непогано зволожує і на нього дуже гарно лягає тон. Як база мід макіяж 10/10, точно буду брати ще.

Крем-маска Чёрный жемчуг з'явилась у мене випадково. Це просто єдиний більш-менш нормальний крем, який я змогла знайти 31 грудня в сільському магазині. До цього я ніколи цим брендом не користувалась і взагалі чомусь асоціювала його з дуже дорослими жінками (мабуть через рекламу, яку дивилась в дитинстві😅).

Загалом я можу сказати, що це цілком нормальний крем на зиму. Користуюсь ним в день під макіяж коли на вулиці прям дуже холодно та морозно. Вбирається швидко, плівки не залишає, пахне наче якоюсь пудрою.

Також взяла із собою сироватку від Feg, але лише для того щоб швидше її використати. Жодного ефекту вона мені не дала. Вії не стали ані довшими, ані густішими. Ще й інколи очі від неї чешуться. 0/10, не раджу.

Проте я знайшла тут свій пустий флакон із щіточкою (здається це колись був гель для брів) та півфлакона звичайної касторової олії, згадала як за допомогою цієї олії я відновлювала та укріплювала брови та вії 8 років тому. І от цей засіб мені дійсно допоміг. Наношу багато олії на брови, та зовсім трохи на кінчики вій (головне не нанести забагато, бо на ранок будуть набряклі очі). Тож касторовій олії 10/10.