Олександра ☕️

Мої півроку без гель-лаку

Мої півроку без гель-лаку
Мої півроку без гель-лаку

Загалом манікюр з гель-лаком я робила років 7-8, ще зі школи. Були невеликі перерви, але майже щомісяця я була з новими нігтями. Чому ж саме я вирішила відмовитись від гель-лаку після стількох років? На це є декілька причин:

  1. Я так і не змогла знайти свого майстра, мені просто набридло постійно змінювати салон за салоном;
  2. Мені стало шкода витрачати купу часу на похід в салон, продумувати наперед свій запис під важливі події або подорожі. Словом набридло залежити від походу в салон;
  3. Мої нігті досить швидко ростуть і манікюр втрачав свою так би мовити первинну красу вже +- через півтора тижні;
  4. Шкіра навголо нігтя та кутикула також були в гарному стані близько тижня після манікюру (і це незважаючи на щоденне зволоження кремами та олією);
  5. Ну і на останок, я дуже надихнулась дописами деяких дівчат тут і вирішила також спробувати відростити свої здорові нігті. І це виявилось не так вже й складно:)
  6. Якщо казати про економію грошей, то я її не відчула якщо чесно. Та на це я особливо і не сподівалась.

Носила я завжди короткі нігті, тому зі збереженням довжини проблем не було)

Ось декілька прикладів моїх найулюбленіших дизайнів з минулого:

Мої півроку без гель-лаку
Мої півроку без гель-лаку
Мої півроку без гель-лаку
Мої півроку без гель-лаку
Мої півроку без гель-лаку

Цю червону красуню я обожнюю. Вона у мене трохи більше року, отримала я її в подарунок від MAKEUP на минуле 14 лютого. Дуже гарна та вмістка, на мою думку саме цей колір в лінійці найкрасивіший. Я її прала (вручну) вже декілька разів, колір такий же яскравий як і був. Мега універсальна річ, знадобиться кожній. 10/10.

Тепер про інструменти:

  • У мене назбиралась чимала колекція манікюрних ножиць (і всі вони від Zauber), але ці для кутикули мабуть найвдаліші з усіх.
  • Чотирьохсторонній баф це прям знахідка. Я люблю коли нігті гладенькі, відполіровані та мають гарний блиск. І будь-який лак виглядає на них набагато краще. Тому баф для мене незамінна річ, користуюсь ним раз в пару тижнів, роблю всі чотири етапи і поверхня нігтя стає ідеальною.
  • Дві пилочки від Staleks Рro у мене вже досить давно, але вони все ще в строю:) Частіше користують тією що на 240 гріт, для натурльних нігтів підходить ідеально.
  • Апельсинові палички також незамінні, металевим пушером вже майже не користуюсь. Паличками виходить набагато краще прибирати кутикулу та зайву шкіру.

Це мабуть головні герої домашнього манікюру без яких не обійтись.

  • Ремувер від Eveline вже закінчився, але сильно сумувати за ним я не буду. Як на мене він занадто агресивний і при використанні у мене були неприємні відчуття. Але зі своєю задачею справляється добре, класно розм'якшує бокові валики та кутикулу. Головне не перетримати його, а то може бути подразнення. 8/10
  • А от ремувер від Siller мене потішив. Він так само гарно розм'якшує шкіру, але при цьому він делікатніший і його можна не боятись перетримати. Запаху не має. Єдине, що його не дуже зрочно видавлювати з такої пляшечки.
  • Всі лаки я знімаю звичайною рідиною від Ноготок. Безпрограшний варіант на всі часи.
  • Лак від Eveline виглядає непогано, але більше не візьму. Після його нанесення нігті починають досить сильно пекти. Це згодом пройшло, але повторювати такий продукт я точно не хочу. А ще він жахливо смердить.
  • Саме таких лаків Ноготок я тут не знайшла, але це неважливо. Той що білий, це взагалі не лак, а просто сироватка для нігтів (трохи затупила при покупці😂), а бежевий жахливо лягає і дуже полосить.
  • А от лаки від Frenchi це мої фаворити. Обожнюю їх і буду купляти ще і ще. З усіх лаків що у мене були, саме у них найзручніший пензлик. І думаю саме вони відіграли основну роль в укріпленні нігтів.
  • Топ Jerden не сподобався. Дуже довго сохне, стійкість покриття не подовжує, блиску теж особливо не надає.
  • База Komilfo хороша. Швидко сохне, гарно лягає і так само гарно виглядає на нігтях сама по собі.
  • Олійку від Catrice я обожнюю. Вона двохфазна, має дуже приємну консистенцію і надає кутикулі свіжого вигляду. Баночка прям супермаленька, але вистачить надовго. Має аромат ягідних цукерок. А олійка від Colour Intense завжди є в моїй сумочці. Швидко надає кутикулі охайного вигляду, не займає багато місця і не протікає.