Олександра ☕️

Знахідки та пусті пляшки (волосся та тіло)

Знахідки та пусті пляшки (волосся та тіло)

Думаю варто почати з найулюбленіших продуктів з цього допису, а саме з маски для волосся Garnier Superfood Ананас. На мою думку це просто знахідка для кучерявого волосся. Вона супергуста та живильна (це взагалі здається найгустіша маска яку я бачила). Користуюсь нею раз або два на тиждень в чистому вигляді, і ще іноді змішую з кондиціонером щоб легше було прочісати волосся. За рахунок густоти та немалого об'єму розхід виходить досить економний.

Об'єм: 400 мл.

Аромат: дуже насичений, солодкий, тропічний, саме ананас я не відчула.

Ціна: приблизно 200 грн, залежить від акцій та знижок.

Для сухого та пошкодженого волосся має ідеально підійти. З мінусів можу виділити лише аромат, як на мене він занадто насичений та солодкий. З часом я звикла, але при перших використаннях це трохи псує враження від продукту.

9/10

Спрей Pantene Pro-V Shine Honey

Не скажу що я від нього в захваті, такий собі звичайний спрей-кондиціонер. Користуюсь ним після сушки волосся та зранку щоб трохи освіжити волосся. Має приємний легкий аромат який особливо не затримується на волоссі. Можу відмітити лише зручну плячешку та гарний дрібний розпилювач. Хочу спробувати ще такий спрей з кокосом.

8/10

Знахідки та пусті пляшки (волосся та тіло)
Знахідки та пусті пляшки (волосся та тіло)

Гель для душу від Dermomed я вперше побачила в тік-ток та вирішила замовити,бо всі гелі як раз закінчились. Раніше з цим брендом була не знайома. В тому огляді дуже нахвалювали його аромат і він дійсно виявився шикарним, нач пахне якимись парфумами. Шкіру не сушить, після нього не хочеться одразу намазатись кремом або лосьоном для тіла. Сам гель має симпатичний золотистий колір. Також с плюсів можу виділити великий об'єм та зручний дозатор. І ціна за такий величезний об'єм (1000 мл) дуже бюджетна, тому сміливо його рекомендую, 9/10.

А от з гелем від Tesori d`Oriente White Musk ми не подружились. Сам гель наче і непоганий, симпатичний дизайн, гарно піниться, його зручно вішати на гачок, але... запах. Він ну дуже специфічний саме у цього гелю. Спочатку він пах мені якоюсь пудрою, а от згодом я стала відчувати запах церкви. Він не те щоб неприємний, але досить незвичний та сподобається не кожному. Ще я б сказала що цей запах унісекс. І на тілі він тримається досить довго. Тим не менш я знашла йому нове призначення і просто перелила його в дозатор для рідкого мила. Як мило він мене цілком влаштовує.

Загалом проти цього бренду я нічого не маю, спробувала багато їх кондиціонерів для білизни, а от з цим гелем не вгадала з ароматом. Але точно буду пробувати інші запахи. 7/10.