oh.oh.beauty

Byredo La Tulipe - весняний букет (за задумом :)

Byredo La Tulipe - весняний букет (за задумом :)

La Tulipe - незважаючи на назву, це не моноаромат тюльпану, як може здатися. Це квітковий букет з зеленю стеблів і листочками, це весняні квіти (серед яких є і тюльпан).

Заявлена піраміда:

Верхні ноти: фрезія, цикламен, ревінь.

Середні: рожевий тюльпан.

Базові: зелень, ветивер, деревина.

Я можу нафантазувати тут різні квіти разом зі свіжістю зелені, але асоціація з радянським квітковим милом мене не відпускає. Треба дуже довго часу, щоб себе переконати й навчитися відчувати задум авторів. Заздрю тим, хто не застав ті часи, і може насолодитись цим букетиком з чистими асоціаціями.

Та навіть відкидаючи моє особисте сприйняття, на жаль, після спроби декількох ароматів Byredo, я так і не знайшла унікальності для себе. Так, вони приємні, зрозумілі, не гучні. Але навіть я, хто полюбляє спокійні аромати, знаходжу їх занадто тихими. Через годину відчуваю їх дуже близько до шкіри, лише приткнувшись носом в запʼясток.

На ринку є багато легких квіткових ароматів з більшою стійкістю. Згадується той же En Passant Малля, який набагато цікавіше й багатогранніше. Тому поки що можу сказати, що бренд не для мене (хоча маю ще декілька парфумів для затесту).

В будь-якому випадку, парфуми для кожного - унікальний досвід, тому все треба спробувати особисто.