Milans

Деякі засоби ❤️

Деякі засоби ❤️

В мене безліч різних засобів, але не всі я планую повторно придбати. Хочу зазначити що ті засоби які мені взагалі не сподобались я дарую подругам, тому тут лише те що я сприймаю та користуюсь, тільки не планую повторювати їх )

Спрей-блиск для волосся CHI Deep Brilliance Optimum Shine Sheen Spray - брала багато разів, але знайшла кращий засіб для себе.

Кондиціонер для захисту від сонця Revlon Professional Equave Sun Protection Detangling Conditioner - те ж причина що і в попередньому) проте можливо ще якось візьму, дійсно гарний захист.

Термоактивний флюїд-спрей для захисту фарбованого чутливого та пошкодженого волосся Kerastase Chroma Absolu Sérum Chroma Thermique - крутий засіб, але мені не подобається запах ( добре що він швидко вивітрюється тому користуюсь )

Незмивний зволожувальний спрей-кондиціонер L'anza Healing Moisture Moi Moi Moisturizing Mist - купувала багато разів, просто набрид, можливо ще колись повторю, але поки не планую 🤷🏻‍♀️

Освіжальний спрей-вуаль, який не вимагає змивання, для завитків кучерявого волосся Kerastase Curl Manifesto Refresh Absolu - в мене не кучеряве волосся 😃, але він гарно зволожує ❤️, проте в мене є інші засоби які мені більш до вподоби.

Двофазне масло-спрей для тонкого та нормального волосся Kerastase Elixir Ultime L'Huile Legere - напевно це не мій продукт, наче і норм, але ніяк не можу його до пшикати та викинути з чистою совістю 😂

Деякі засоби ❤️