YuliHrytskoff

Коли дива не чекаєш, а воно бере і трапляється...

Коли дива не чекаєш, а воно бере і трапляється...

Воістину, здорове, густе, міцне і довге волосся-основна прикраса жінки! Але що робити, коли волосся покидає голову зі швидкістю світла? Відповідь одна-боротися! Боротися за кожну волосинку!

Всі ми знаємо, що випадіння волосся - це, насамперед, внутрішня проблема. Але, крім лікування основного захворювання чи стану, що зумовило випадіння волосся, необхідно застосовувати і зовнішні засоби, спрямовані на боротьбу з випадінням волосся. Тобто підходити до проблеми потрібно комплексно! Я вже перепробувала таких засобів безліч, але видимої ефективності вони не давали. Всі, крім одного, - Засобу для лікування випадіння волосся L'Oreal Professionnel Aminexil + Omega-6. І, як ви вже зрозуміли, героєм мого сьогоднішнього відгуку буде саме він.

Приїхали до мене ампули, упаковані в картонну коробочку. Коробка, в свою чергу, була загорнута у слюду.

На звороті коробки кількома мовами надруковано інформацію виробника про продукт, складові, протипоказання та іншу корисну споживачеві інформацію.

Відкривши коробочку, ми можемо побачити на верхній кришечці спосіб застосування продукту з ілюстрацією процесу.

Загалом, у коробці знаходиться десять ампул по шість мілілітрів. У виробника ще бачила коробочку на 42 ампули і її купувати виходить навіть вигідніше, якщо проходити повний курс. Також у коробці міститься ролик, призначений для нанесення речовини на шкіру голови.

Тепер перейдемо до самих ампул.
Я навіть сказала б, що це не ампули, а маленькі баночки! Ну що ж, якщо виробник назвав їх ампулами, то і я дотримуватимусь такої термінології. Ампули, в які поміщено засіб для лікування випадіння волосся, виготовлені із міцного прозорого скла. На кожну ампулку наклеєно етикетку із назвою бренду, продукту та серійного номера (до речі, за ним на косметичному калькуляторі можна перевірити справжність виробу). Зверху ампулки досить міцно закриваються милою сірою кришечкою, це унеможливлює розлив продукту.

Крім ампул у коробці міститься аплікатор, який необхідно приєднати до ампули перед використанням засобу. Сам аплікатор виготовлений із сірого пластику, зверху в нього вбудована кулька, яка обертається і подає рідину. І ви знаєте, таке рішення виробника мені дуже сподобалося, тому що за допомогою даного аплікатора дуже зручно наносити засіб по проділах волосся, до того ж, це виходить досить економно! (на відміну від ампул, що містять піпетку...)

Склад. Основною діючою речовиною (активом) даних ампул є Амінексил (це торгова марка речовини, справжня назва цієї хімічної сполуки - Копексил) - речовина, що широко використовується у США і країнах Європи як лікарська речовина для лікування алопеції. Амінексил – це синтетична сполука, яка функціонує шляхом зменшення кількості колагену, що утворюється навколо волосяного фолікула і, отже, підвищує загальну виживаність волосяних фолікулів. Його основна функція — підтримка структури волосся, покращення кровотоку до шкіри голови, сприяння росту здорового волосся.

Спеціально для волосяних фолікулів, які з часом слабшають, амінексил сприяє покращенню еластичності та пом’якшенню колагенових структур, посилюючи мікрокапілярний кровотік до пошкоджених волосяних фолікулів і стимулюючи сильніший і міцніший ріст волосся. Амінексіл сприяє розширенню кровоносних судин і тим самим покращує кровопостачання волосяних цибулин.

Також до складу ампул входять касторова олія; кальцію пантотенат - стимулює активність фібробластів, пригнічує вільні радикали, покращує вироблення колагену та еластину, лікує, зміцнює та оновлює шкіру; піридоксин гідрохлорид (одна з форм водорозчинного вітаміну В6); ніацинамід; та деякі інші допоміжні складові.

Консистенція самого засобу рідка, за великим рахунком, це просто вода абсолютно прозорого кольору.

Колір. Рідина абсолютно прозора, безбарвна.


Запах досить виражений, але не різкий, не приторний і не нав'язливий. Мені особисто нагадує запах свіжого чоловічого парфуму. На волоссі чути, тільки якщо уткнутися в нього носом.

Виробник нам рекомендує засіб наносити на шкіру голови (на сухе або висушене волосся), масажними рухами рівномірно розподіляючи рідину по всій її поверхні. Змивати не треба. Проводити курс лікування необхідно не більше півтора місяця двічі на рік: бажано навесні та восени. При інтенсивному лікуванні потрібно використовувати 1 ампулу на день, для профілактики - достатньо трьох на тиждень. Оптимальна тривалість курсу – 6 тижнів.

Я використовую цей засіб так:
знімаю кришечку з ампули, приєдную до неї аплікатор до клацання і наношу засіб по проділу (обов'язково притримуйте і аплікатор, і саму ампулу, щоб уникнути проливання).

Наносила засіб як на мокре волосся, буквально лише трішки підсушивши його рушником, так і на повністю сухе. Голову я мию зазвичай раз на два дні, тому все ж таки наносила засіб в основному на сухе волосся. Після цього робила масаж шкіри голови.

Я одну ампулу ділила на два використання. Намагалася наносити щодня, але іноді все ж таки пропускала. Після використання аплікатор слід промити під проточною водою.

Засіб волосся не жирнить, під час курсу лікування випадіння мила голову у своєму звичайному режимі. Після нанесення засобу, шкіра голови не пече; алергії, лупи, подразнення чи інших неприємностей цей засіб у мене не викликав.

За весь курс я використала дві упаковки ампул, це лише 20 штук. Проходила я його трохи більше як півтора місяця.

Волосся у мене випадало дуже! Випадало настільки, що вже почала просвічуватись шкіра голови і з'явилися залисини... Скільки було пролито сліз - одному Богу відомо... Так, таке інтенсивне випадіння волосся - це завжди внутрішня проблема і треба лікувати, насамперед, її. Чим я і займаюсь останні роки... На даний момент я не хочу розписувати в цьому відгуку про причини випадіння та способи боротьби з цією напастю, тому що найближчим часом хочу написати окремий допис і поділитися своїми знаннями в цій сфері, а мені є що сказати з цього приводу!

Вже через місяць використання цього засобу вся голова вкрилася невеликими волосинками! Це щось неймовірне та інакше як дивом я назвати не можу! Я вже перепробувала таких засобів вагон і маленький візок, але такого ефекту ще не було від жодного засобу! (для наочності прикріплю фото моїх "антенок").

Я вражена і неймовірно щаслива такою результативністю! Так, випадіння повністю не припинилося, але таке інтенсивне і швидке зростання нового волосся - вже великий результат для зовнішнього засобу проти випадіння волосся!

Хочу підмітитии ще один нюанс. Коли я тільки почала користуватися цими ампулами, волосся почало випадати ще більше, але не варто цього боятися, так і повинно бути, скоро все прийде в норму. Ефекту відміни я теж не помітила.

Однак, хочу сказати, якщо у вас андрогенетична алопеція, або серйозні проблеми зі щитовидною залозою, цей засіб навряд чи допоможе, але при телогенній (дифузній) алопеції результат буде однозначно!

Враховуючи все сказане вище, я засіб рекомендую однозначно! Якщо у вас проблеми з випадінням волосся, спробуйте його, гадаю, результат себе не змусить довго чекати!