ТОП найкращих бьюті продуктів
Мої знахідки доглядової кометики
Я маю комбінований тип шкіри, тому ретельно підбираю засоби по догляду за обличчям.
Мій мастхев це Очищувальний гель для нормальної та жирної шкіри обличчя і тіла CeraVe Foaming Cleanser
Очищувальний гель дбайливо видаляє надлишки себума, забруднення та залишки декоративних засобів. Завдяки м'якому впливу захисні властивості шкірного покриву залишаються непохитними, тому рівень зволоженості збереже свої показники навіть після ретельного вмивання. Інтенсивно очищувальний гель CeraVe містить кераміди, гіалуронову кислоту та ніацинамід, які допомагають відновити бар'єрні властивості шкіри обличчя і тіла, притягують та утримують вологу, а також мають заспокійливу дію.
Це моя любов.
Номер 2 це The Ordinary Buffet Multi-Technology Peptide Serum . Звісно, потрібен час, щоб початики ефект і ціна не маленька, але воно того вартує.
Активний комплекс сироватки збагачений спеціальними речовинам – пептидами, які надають регенерувальну дію і активізують клітинний метаболізм, тим самим сприяють розгладженню мікрорельєфу епідермісу. Алантоїн має протизапальні та антибактеріальні властивості, усуває прищі, темні кола під очима і висипання, справляється з вільними радикалами і запобігає передчасному старінню шкіри.
Намбер срі, це Elizavecca Face Care Hell-Pore Control Hyaluronic Acid 97%. Проста, але надійна класика. Сироватка звужує розширені пори. Засіб чинить помітну омолоджувальну дію, оскільки зменшує глибину зморшок і вибілює пігментні плями.
Ну і звісно, Sane Niacinamide 7% Anti-pollution Face Serum, але з Оріджіналом одночасно краще не використовувати, можна сказати, що це дешевша його заміна.
Органічний комплекс з рослинних екстрактів ягід шовковиці, годжі, барбарису і полуниці, захищає епідерміс від атмосферних забруднень і випромінювання моніторів гаджетів. Ніацинамід (вітамін В3) нормалізує секрецію сальних залоз, надає освітлювальну і протизапальну дію. Сироватку не рекомендується використовувати одночасно з вітаміном С, так вона повністю нівелює його омолоджувальну дію і навіть може спровокувати почервоніння
Коментарі (0)