Ділюся думками пр о моє волосся... Продовження
Сподіваюся, що мої поради будуть корисні.
Продовження посту https://club.makeup.com.ua/post/13261/
Мій теперішній незмивний догляд:
- Термозахист: Сироватка для термозахисту і зміцнення волосся Kerastase Blond Absolu Cicaplasme - це любов, писала та вже підсадила моїх близьких. М'яке волосся, розсипчасте, після термозахисту волосся розплутається, вирівнюється.
Пробіжусь по складу:
🟢AQUA (WATER) - вода, розчинник.
🟢Cetyl Alcohol - пом'якшувач , контроль в'язкості , стабілізація емульсії.
🟢CETEARYL ALCOHOL - пом’якшувач.
🟢Cetyl Esters - пом'якшувальний засіб.
🔵AMODIMETHICONE - пом'якшувальний засіб, плівкоутворювачі, тривалий кондиціонуючий ефект.
🔵PHENOXYETHANOL - консервант, антисептичні та консервуючі властивості.
🟠Behentrimonium Methosulfate - антистатик, кондиціонування волосся, ПАР.
🟢Tocopherol - Вітамін Е, основний жиророзчинний антиоксидант у нашій шкірі, пом'якшувальні властивості.
🔵Quaternium-33 - антистатик, кондиціонування волосся, багатий на18-МЕА, необхідні для волосся ліпіди. Запобігає пошкодженню волосся під час попередньої обробки перед освітленням, хімічною завивкою та/або фарбуванням і відновлює пошкодження, завдані освітленням, хімічною завивкою та/або фарбуванням.
🟠BEHENTRIMONIUM CHLORIDE - антистатик, кондиціонування волосся, консервант.
🟢Trideceth-6 – емульгатор.
🔵LIMONENE та 🔵LINALOOL 'from natural essential oils – ароматизатори.
🔵ISOPROPYL ALCOHOL - ароматизатор, розчинник, контроль в'язкості, може сушити волосся.
🟠Cetrimonium Chloride - антибактеріальний , емульгуючий , консервант.
🟢GLYCERIN - зволожуючий компонент, який допомагає утримувати вологу у волоссі.
🟢CITRIC ACID - кислота використовується для регулюванняpH шампуню і допомагає забезпечити йому правильну кислотність.
🟢Sodium Hyaluronate - інгредієнт, ідентичний для шкіри , зволожувач/зволожувач.
🟢Serine - інгредієнт, ідентичний до шкіри.
🔵Ethylhexyl Salicylate – Санскрін.
🟠Sodium Hydroxide - регулювання рН продукту.
🟠 Ci 60730 - косметичний барвник.
🔵Citronellol – ароматизатор.
🟢Malva Sylvestris Flower Extract / Mallow Flower Extract, Leontopodium Alpinum Flower/Leaf Extract – кондиціонування.
🟢SODIUM BENZOATE, 🟢POTASSIUM SORBATE - консерванти, які допомагають вашій косметиці не зіпсуватися занадто швидко.
🟠PARFUM (FRAGRANCE*) – ароматизатор.
- Молочко для абсолютної краси волосся - Davines Oi milk подобається, користуюсь після термозахисту, можливо колись пост напишу.
Пробіжусь по складу:
🟢AQUA (WATER) - вода, розчинник.
🟢CETEARYL ALCOHOL - пом’якшувач.
🟢PANTHENOL - провітамін B5, заспокоює, зволожує
🟠BEHENTRIMONIUM CHLORIDE - антистатик, кондиціонування волосся, консервант.
🔵BENZYL ALCOHOL - консервант, ароматизатор.
🟢Tocopherol - Вітамін Е, основний жиророзчинний антиоксидант у нашій шкірі, пом'якшувальні властивості.
🟢Cetyl Alcohol - пом'якшувач , контроль в'язкості , стабілізація емульсії.
🔵AMODIMETHICONE - пом'якшувальний засіб, плівкоутворювачі, тривалий кондиціонуючий ефект.
🟠Cetrimonium Chloride - антибактеріальний , емульгуючий , консервант.
🔵Amodimethicone/Silsesquioxane Copolymer - формування плівки, кондиціонування волосся
🟢SODIUM BENZOATE - консервант, які допомагають вашій косметиці не зіпсуватися занадто швидко.
🟢Trideceth-5 - емульгування , поверхнево-активна речовина/очищення.
🟢CITRIC ACID - кислота використовується для регулюванняpH шампуню і допомагає забезпечити йому правильну кислотність.
🟢GLYCERIN - зволожуючий компонент, який допомагає утримувати вологу у волоссі.
🔵 Trideceth-12- Емульгатор, ПАР/Очищення.
🔵 Cyclopentasiloxane- пом’якшувач, кондиціонування волосся, надає шкірі та волоссю шовковистість і гладкість
🔵Citronellol, 🔵 Geraniol – ароматизатор.
🔵PHENOXYETHANOL - консервант, антисептичні та консервуючі властивості.
🔵Helianthus Annuus Seed Oil/Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil - пом'якшення.
Linalool, 🔵Alpha-Isomethyl Ionone, 🔵Limonene - – ароматизатори.
🟢Bixa Orellana Seed Extract – барвник.
Не обов'язково термозахист міксувати з молочком. Класний ефект як від само стійних засобів, але від Kerastase я більше кайфую :)
- Зараз тестую сироватку Kerastase Nutritive Serum яка вже натякає що мені потрібно купити повну баночку.. але вартість мене відштовхує.. якщо коротко. По консистенції це масло для волосся. Наносила на вологе волосся після всіх попередніх засобів, я б сказала що потрібно прям одну краплину нанести, на волоссі ще десь хвилин 20 відчуваю що є масло. Не жирнить волосся, дуже легко розчісується) Я дійсно бачу ефект зволоження, про посічені кінчики від мініатюри рано говорити. Другий спосіб використання - на сухе волосся десь в кінці другого дня коли волосся трохи втомлене - підживити, нема жирної плівки від краплини. Якщо волосся заплуталось це масло допоможе розплутати. Аромат трохи схожий на живильну нічну 8-годину сировотку, але ефект у багато разів краще.
Пробіжусь по складу:
🟢ISODODECANE - пом'якшувач , розчинник.
🔵DIMETHICONE - пом'якшувальний засіб, енергонезалежний силікон, що утворює захисне покриття на поверхні волосся, його може бути трохи важко вимити та може призвести до деякого накопичення.
🟢DIMETHICONOL- пом’якшувач , зволожувач/зволожувач, густий високомолекулярний силікон , який зазвичай розбавляють іншою, легшою силіконовою рідиною (в нашому виадку диметикон). Силіконові суміші, що містять диметиконол, залишають на гладку, шовковисту нежирну плівку .
🟢Glyceryl Linoleate - пом'якшує , емульгує.
🟢ZEA MAYS GERM OIL - пом'якшувальний засіб
🟢GLYCERYL OLEATE - пом’якшує , емульгує , ароматизує.
🔵BENZYL ALCOHOL - консервант, ароматизатор.
🔵BENZYL SALICYLATE 🟠HYDROXYCITRONELLAL, 🔵HEXYL CINNAMAL, 🔵LINALOOL, 🔵Citronellol,🔵COUMARIN, 🔵ALPHA-ISOMETHYL IONONE, 🔵LIMONENE – ароматизатори.
🟢Glyceryl Linolenate - пом'якшувальний засіб.
Мабуть, хочеться написати окремо, не потрібно чіпати волосся, навіть якщо дуже хочеться, 1. це його жирнить, 2. ми його так травмуємо. Аналізуючи склад масок, і незмивний догляд, чесно, склад подібний.
Стосовно посічених кінчиків можливо хтось скаже що 6- 7 тижнів дуже мало, я теж так думаю, але це не 2 тижні як було раніше, і цей час поступово збільшується. Дійсно більше здорового волосся, тільки залишилося ще відрізати те, яке сухе, але поки ще не посічене - не хочу його різати. Можливо якщо я б постійно не пробувала нові маски, волосся було б здоровіше! Але я впевнена, що цю проблему можна рішити тільки доглядом і в ідеалі покращити мій)
Якщо у вас є поради корисні з задоволенням послухаю)
Посиланнями якщо комусь цікаво на термозахист: https://club.makeup.com.ua/post/6046/
Перший пост: https://club.makeup.com.ua/post/13261/
Коментарі (0)