Yana Osyka

Natasha Denona Mini Zendo Eyeshadow Palette

Natasha Denona Mini Zendo Eyeshadow Palette
Natasha Denona Mini Zendo Eyeshadow Palette
Natasha Denona Mini Zendo Eyeshadow Palette

Замовляла для подорожей і не планувала нею користуватись вдома. Хотілось, щоб всі відтінки працювали одне з одним. Але тут є проблемка. Mini Love є більш продуманою. В Mini Zendo не вистачає світлого шимеру, нормального затемнення (відтінок Stark не справляється), та й два кольори для тушування схожі одне з одним. В мене виявилось багато питань до палетки

Natasha Denona Mini Zendo Eyeshadow Palette
Natasha Denona Mini Zendo Eyeshadow Palette

Перейдемо до кольорів.

  • Stark - темно-коричневий шимер з блискітками
  • Bare - теплий бежевий з персиковим підтном
  • Stripped - сіро-зелений зі сріблясто-золотими блискітками, не знаю як краще описати, просто дуже гарний відтінок
  • Dazz - персиковий сатин з невеликим вкрапленням сріблясто-золотих блискіток
  • Uncovered - теплий, коралово-цегляний матовий

Зробила типу нюд з цієї палетки. На рухомій повіці Dazz, в складці Bare, затемнення внутрішнього кутка нижньої повіки Stark. Виглядає максимально просто.

Тут використала красивий шимер Stripped, в складці Bare, нижнє повіко Dazz і маленька стрілочка Stark. Симпатичний макіяж в моєму звичайному стилі.

Зацікавилась питанням наскільки Bare відрізняється від Uncovered, тому зробила матовий макіяж. В складці та на нижній повіці Uncovered, на рухомій повіці Bare, стрілка Stark.

Ух, скільки ж я матюкалась на цей коричневий шимер. Для такого результату нашаровувала його разів 10, я не шуткую. В ньому не має насиченості, тому стрілку спочатку малюємо олівцем. Стосовно 2-х розтушованих відтінків, вони відрізняються, але не кардинально. Хотілось би Uncovered зробити темнішим.

Через те, що відтінок Stark виявився поганеньким для затемнення, вирішила використати його як шимер на рухомій і нижній повіці, додавши на початок ока Stripped. Тушувала відтінком Bare.

Загалом кольори в палетці мої. Вони пасують моїй засмаглій зовнішності. Весною, коли я була бліда, виглядало все не так симпатично. Матові Bare і Uncovered прекрасні. З ними легко працювати й тушувати будь-яким пензликом. Красивий тільки один шимер - Stripped. Відтінок Dazz ніякий, а про Stark сумно згадувати. Для затемнення не годиться, а темні шимери я рідко використовую.

Отже, мені до вподоби 3 відтінки з 5. Вважаю це не дуже гарним результатом.