katebondarrrenko

Надпопулярна помада для губ

Надпопулярна помада для губ
Надпопулярна помада для губ
Надпопулярна помада для губ

Те, що я хотіла спробувати цю помаду - це нічого не сказати. На розіграш боксів я не встигла, а на рандом мені не пощастило (як завжди), тому я додала 2 відтінки у wishlist та стала чекати нагоди. І ось, момент настав. Розпочати вирішила з одного кольору, а саме 10 - Lippy. Тепер детальніше про сам продукт.

Об'єм: 4.2m.

Упакування: виглядає шикарно, повністю відображає естетику продукту: глянець, сам колір упаковки тощо. Якісне тиснення, але побачимо, що буде через час із срібним написом (поки пару раз кидала в сумку - все окей, не стерся). Пластик, з якого зроблене упакування - тривкий, надійний.

Текстура та колір: текстура ніжна, не сказати, що супер кремова, трохи рідкувата. Наноситься чудово, повна передача кольору за один свайп. Відчувається приємно, не липне і не сушить. На губах помада виглядає глянцево, однозначно. Колір мені дуже сподобався, якийсь незвичайний, ніби і червоний, але з нотками коричневого.

Запах: пахне солодко, чимось пудрово-карамельним.

Стійкість: заявляється, що продукт стійкий. Але...я б так не сказала. Навіть через час помада з легкістю відбивається на серветці/руці/щоці хлопця. Після того, як глянцевий шар знімається, колір все ж таки залишається, але вже не такий яскравий. Я на це і не розрахувала, так як розуміла, що продукт цілком дає глянцевий, сяючий фініш і апріорі не може бути стійким. Але, порівнюючи цю помаду з іншими, схожими продуктами, вона виграє на всі 100%. Спокійно пережила перекус у вигляді величезного хотдогу.

Застосування: перед тим, як наносити помаду, підвожу контур олівцем будь-якого кольору. Я беру коричнево-рожевий нюд, але тут без різниці, так як засіб з легкістю його перекриває. Це скоріше для того, щоб легше було нанести помаду, і це виглядало акуратно.

Надпопулярна помада для губ
Надпопулярна помада для губ
Надпопулярна помада для губ
Надпопулярна помада для губ
Надпопулярна помада для губ

Помада однозначно сподобалась. Чудовий відтінок, яскравий насичений колір за один свайп, комфортна текстура, що не сушить губи.

10 - Lippy стане чудовим доповненням до будь-якого образу, зробить його незвичайним та святковим.

Тепер я без сумнівів придбаю собі ще один колір - 35 - Cheeky - напевно найпопулярніший відтінок.