Надпопулярна помада для губ
Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick 10 - Lippy
Те, що я хотіла спробувати цю помаду - це нічого не сказати. На розіграш боксів я не встигла, а на рандом мені не пощастило (як завжди), тому я додала 2 відтінки у wishlist та стала чекати нагоди. І ось, момент настав. Розпочати вирішила з одного кольору, а саме 10 - Lippy. Тепер детальніше про сам продукт.
Об'єм: 4.2m.
Упакування: виглядає шикарно, повністю відображає естетику продукту: глянець, сам колір упаковки тощо. Якісне тиснення, але побачимо, що буде через час із срібним написом (поки пару раз кидала в сумку - все окей, не стерся). Пластик, з якого зроблене упакування - тривкий, надійний.
Текстура та колір: текстура ніжна, не сказати, що супер кремова, трохи рідкувата. Наноситься чудово, повна передача кольору за один свайп. Відчувається приємно, не липне і не сушить. На губах помада виглядає глянцево, однозначно. Колір мені дуже сподобався, якийсь незвичайний, ніби і червоний, але з нотками коричневого.
Запах: пахне солодко, чимось пудрово-карамельним.
Стійкість: заявляється, що продукт стійкий. Але...я б так не сказала. Навіть через час помада з легкістю відбивається на серветці/руці/щоці хлопця. Після того, як глянцевий шар знімається, колір все ж таки залишається, але вже не такий яскравий. Я на це і не розрахувала, так як розуміла, що продукт цілком дає глянцевий, сяючий фініш і апріорі не може бути стійким. Але, порівнюючи цю помаду з іншими, схожими продуктами, вона виграє на всі 100%. Спокійно пережила перекус у вигляді величезного хотдогу.
Застосування: перед тим, як наносити помаду, підвожу контур олівцем будь-якого кольору. Я беру коричнево-рожевий нюд, але тут без різниці, так як засіб з легкістю його перекриває. Це скоріше для того, щоб легше було нанести помаду, і це виглядало акуратно.
Висновок
Помада однозначно сподобалась. Чудовий відтінок, яскравий насичений колір за один свайп, комфортна текстура, що не сушить губи.
10 - Lippy стане чудовим доповненням до будь-якого образу, зробить його незвичайним та святковим.
Тепер я без сумнівів придбаю собі ще один колір - 35 - Cheeky - напевно найпопулярніший відтінок.
Коментарі (0)