Yana Osyka

Kaleidos Futurism VI: Lunar Lavender

Kaleidos Futurism VI: Lunar Lavender
Kaleidos Futurism VI: Lunar Lavender
Kaleidos Futurism VI: Lunar Lavender
Kaleidos Futurism VI: Lunar Lavender

В студентські роки, на роботі, познайомилась з дівчиною Машею. Вона перша моя знайома, яка любила косметику так сильно як я. Маша була крута, бо вміла замовляти з іноземних сайтів, а це 2017 рік. Так в мене з’явилось багато ColourPop і ця палетка від Kaleidos. Обрала я її через гарнюще пакування і рожево-лавандові кольори. Довгий час це була моя улюблена гама.

Матові

Текстура ніжна на дотик, дуже мілко мелена. З ними краще використовувати натуральний, чи кукурудзяний ворс. Синтетика їх наче змітає з ока, виходить надто повітряний ефект (в поганому сенсі).

Ще невеличка проблемка - матові не нашаровуються, тобто трохи насиченішим відтінок можливо зробити, але це не Pat McGrath, де одним відтінком робиться форма. Особливо ця проблема проявляється з відтінком Crater grove. Він не може затемнити макіяж, на достатньому для мене рівні.

Шимери

Це ті кольори заради яких треба брати палетку. Їх тільки два, але вони дуохромлять і сяють з неймовірно літнім вайбом. Нанести легенько і тіні будуть як топери, нанести на клей і пожирніше - виглядатимуть як яскраві шимери. Відтінки добре наносяться і пензлем і пальцем. Абсолютно ніяких нарікань.

Тіні в палетці трохи осипаються, на обличчі також, але це реально прибрати.

Кольори дуже цікаві та не банальні, особливо шимери. Вони неймовірно прекрасні.

  • Nocturnal - нейтральний ніжний коричневий, трохи з рожевим підтоном
  • Moonroof - дуохромить з блакитно-фіолетового, має сріблясто-блакитні блискітки. Він неймовірно пасує до моїх каро-зелених очей.
  • Dreamscape - рожево-персиковий з золотисто-фіолетовим відливом. Такий же прекрасний як і Moonroof.
  • Midnight flora - теплий рожево-фіолетовий матовий
  • Wisteria - світлий рожево-лавандовий з легким прохолодним підтоном
  • Crater grove - нейтральний коричневий відтінок

Затемняла зовнішні частини ока (затемнення, нижня повіка і тушовка) відтінком Crater grove. Внутрішню частину ока оформила кольором Nocturnal. На центр рухомого повіка, і трошки нерухомого нанесла Moonroof.

Тушовка внутрішнього кута верхньої повіки - Nocturnal. Верхнє і нижнє повіко Midnight flora. На рухоме повіко нанесла шимер Moonroof.

Тушування робила відтінком Wisteria. Спочатку намагалась тільки кольором Midnight flora зробити стрілку, але вона була така бліда, що прийшлось малювати олівцем від Lamel а далі зверху набивати цей відтінок. Шимер на рухомій повіці Dreamscape.

В кутку внутрішнього ока робила тушовку кольором Nocturnal. Іншу частину ока оформила відтінком Wisteria. Crater grove нанесла як підложку на рухоме повіко. Багато разів нашаровувала, намагалась підтушувати, але він просто не піддається, тому коричнева пляма в макіяжі присутня. Зверху на темний колір поклала Dreamscape.

Тушовка складки верхньої повіки робилась з відтінком Wisteria. Нижнє повіко оформила Crater grove, але бажаної насиченості не отримала. Шимер на рухомі повіці Moonroof.

Я люблю цю палетку. Вона піднімає настрій своїм оформленням і ідеально підібраною гамою. Тут є і нейтрально-коричневі, і фіолетово-рожеві кольори. Для щоденного і святкового настрою. По якості, питання тільки до відтінку Crater grove. Я з ним мучуся і страждаю. Затемнювати макіяж дуже складно. Але якщо ви бажаєте мати легкі, світлі, яскраві образи, то вам сюди.

Хоч палетка і 2021 року випуску, вона і зараз не втрачає актуальності як по формулі, так і по кольорах.