Дарина

Paco Rabanne Olympea

Paco Rabanne Olympea

Я завжди казала і кажу, що аромат - свого роду машина часу. Адже з ними стійкі асоціації щодо певних подій/періодів у житті. Принаймні, у мене це так.

Тому я стараюсь останні декілька років у кожну нову подорож купувати собі якийсь аромат (спрей/парфум, нема значення), аби потім щоразу він нагадував мені про конкретну подорож.

Сьогодні хочу згадати про аромат свого медового місяця у Барселоні (у довоєнний час) - Paco Rabanne Olympea (https://makeup.com.ua/ua/product/187255/). Наш медовий місяць припав на другу половину вересня і цей аромат ідеально вписався у цей період року, коли вже не спекотно, але вечори вже досить прохолодні.

Знаю, що для когось він суто на холодну пору року і я можу зрозуміти чому. Він досить насичений. Та для мене він якраз про сонце, не надто спекотне, але ласкаве.

Як я можу його описати? Теплий, терпкий, древесно-квітковий, шлейфовий. Такий що може звернути на вас увагу ще до того, як це зроблять очі🥰 Словом, для мене це любов однозначно.

Прикріплюю піраміду композиції додатково. Але прошу, ніколи не купуйте будь-який аромат не понюхавши особисто. Тому що сприйняття у всіх дуже різні.

Знайомі із цим ароматом? Якщо так, то які у вас він викликає емоції?

Paco Rabanne Olympea