Здорові та гарні вії - не пробле ма💕
Здорові та гарні вії з цими олійками тобі гарантовані💕
Перше з чого почну- це оформлення. Одразу мені сподобались обидва дизайни, але після місяця користування, написи на олії від mayur почали стиратися(хоча я її купувала пізніше, ніж олію від lapush), й від цього естетичний вид олії став не дуже хорошим. Тому 1 бал за дизайн, отримує олія від бренду lapush.
Другий критерій- це щіточка для нанесення олії. Щіточки обох брендів зручні у використанні. Тому 1 бал віддаю, як олії від mayur, так і олії від бренду lapush.
Третій критерій- запах олій. Аромат дані олійки мають не з приємних, я б навіть сказала різкий. Тому жоден продукт 1 бал не отримує.
Четвертий критерій- економність у використанні. Я кожною з цих олій користуюсь вже більше трьох місяців( вранці та ввечері), й можу сказати, що мені їх вистачить ще мінімум на пів року. Тому 1 бал віддаю кожній з цих олій.
П'ятий критерій- склад. Олія, як від lapush, так і від бренду mayur мають натуральний та хороший склад. Тому 1 бал отримує кожен продукт.
Шостий критерій(найважливіший) - дія олій для вій та брів. Першою я купувала олію від lapush, перші результати було помітно після місяця користування. Вії стали трішки довшими та густішими. Брови стали виглядати більш доглянутими. Покористувавшись цим продуктом, я все ж вирішила придбати олію й від mayur. Й взагалі не пожалкувала, адже результат мене приємно здивував. Вії стали виглядати довшими та густішими після трішки більше пів місяця використання. А ось брови всього після тижня використання даної олії стали виглядати густішими. Отже, 2 бали за результат після використання, отримує олія від бренду mayur.
Висновок: Мені обидва продукта сподобались, але все ж з рахунком 5 : 4, перемогла олія для вій та брів від бренду Mayur.
Отже, у цих олій є свої плюси та деякі мінуси. Але кожна з них дійсно має гарну дію, й якщо ви хочете покращити вигляд своїх вій та брів, то точно не розчаруєтесь, придбавши ці олійки.
Коментарі (0)