Наталія С

DSD DE LUXE 5.2 DIXIDOX STEEL AND SILK TREATMENT BALSAM

Нещодавно придбала собі бальзам шкіри голови та новий шампунь від DSD. Відгуки напишу пізніше. разом з цим отримала багато пробників, які з задоволення вже тестую. Замовляла не на майкапі, бо хотіла пробники. І так. Отримала два пакетики бальзаму DSD DE LUXE 5.2 DIXIDOX STEEL AND SILK TREATMENT BALSAM і не тільки)). Бальзам хотіла спробувати давно, бо дівчати зі сфери краси, знаючи моє волосся, вже давно рекомендували спробувати, але без рекомендацій з якого краще почати.

DSD DE LUXE 5.2 DIXIDOX STEEL AND SILK TREATMENT BALSAM Відновлювальний бальзам Сталь і Шовк призначений для відновлення структури волосся, пошкодженого внаслідок впливу несприятливого комплексу екологічних, термічних, хімічних факторів, у тому числі забарвлення волосся та надмірної інсоляції. Насправді у виборника є дорожчий варіант що діє сильніше і на посічені кінчики. Але такий пробник не дістався :))

Чи я щось очікувала до його використання? Мабуть, тільки що волосся буде легше розчісуватися:) В інструкції вказано: Достатню кількість бальзаму нанести на вологе волосся, рівномірно розподілити по всій довжині, особливо ретельно обробити кінчики довгого волосся. Бальзам не рекомендується змивати. Я так і використовувала. Перше враження. Питання скільки реально засобу потрібно наносити, ніде не вказано. Засіб здався трохи гелевий та липкий, після чого я подумала, що скоро піду мити волосся, бо я взяла грам 3, мабуть. Після нанесла мій улюблений термозахист від Kerastase (після дослідження складу бальзаму, побачила що він теж діє як термозахисний). Далі перейшла до сушки волосся. Волосся поки повністю не висохло мені здавалось липкуватим, і мені здавалось що я переборщила з засобом. Сьогодні третій день як я ходжу з ним, не змиваючи. Волосся стало легше розчісуватись, хоча в мене нема особливої проблеми з цим. Волосся більш зволожене та м'яке. М'якість я часто отримую після маски, але в цей раз я її не використовувала. Я поки бачу більше плюсів для себе ніж після інших засобів leave-in які я використовувала. Мінус: це запах евкаліпту. - я його відчувала десь годин 20 (як лягла спати й півдня наступного дня...). Евкаліпт є у складі теж) Моєї мініатюри думаю ще на довго вистачить. Я не люблю різкий запах, але ефект мене дійсно вразив. Чи було трохи тяжке волосся, ні, думаю якщо використовувати 2 грами буде ще краще. І обов'язково сушити феном, щоб не було липкості. Думаю придбати собі, але ще дивлюсь на дорожчу версію з цієї серії, скоріше с бальзамом я б на якийсь час можу відмовитись від моїх масок))) Я чесно здивована негативними відгуками про цей бальзам.

А тепер склад:

🟢AQUA (WATER) - вода, розчинник.

🔵Alcohol Denat - антимікробний/антибактеріальний , розчинник , контроль в'язкості , терпкий.

🟠Cetrimonium Chloride - антибактеріальний , емульгуючий , консервант.

🟢Hydrolyzed Collagen - Гідролізований колаген використовується в кондиціонерах для волосся, оскільки покращує гнучкість і зручність волосся.

🔵Propylene Glycol - зволожувач/зволожувач , розчинник , контроль в'язкості

🔵ISOPROPYL ALCOHOL - ароматизатор, розчинник, контроль в'язкості, може сушити волосся.

🟢Hydroxyethylcellulose - Контроль В'язкості, стабілізатор Емульсії

🟢Hydrolyzed Silk- рідкий шовк, що отримується гідролізом шовкових волокон тутового шовкопряда в присутності лугу. Перш за все, відомий як поверхнево-активний компонент, що володіє вираженими плівкоутворюючими властивостями. Особливо ефективний у продуктах для догляду за волоссям. Чудовий кондиціонер для волосся та шкіри, помітно покращує зовнішній вигляд волосся

🟢Sphingolipids - Ефективні емоленти, у складі косметичних засобів відновлюють природний баланс ліпідів шкіри, м'якість, еластичність, покращують її структуру, запобігають трансепідермальній втраті вологи.

🟢Orchis Mascula Flower Extract - заспокоює

🟢Phospholipids - Ідентичний До Шкіри Інгредієнт, Емолент

🟢Eucalyptol – ароматизатор.

🟠Ethylhexyl Methoxycinnamate - УФ-поглинач, УФ-фільтр

🔵Quaternium-80 - речовини надзвичайно добре прилипають до волосся та утворюють гладку захисну плівку, оскільки багато позитивних ділянок з’єднуються з багатьма негативними ділянками на поверхні кутикули. Це робить їх чудовими кондиціонерами для багатьох людей, і вони дійсно забезпечують багато переваг, таких як покращене збереження кольору та деякий термічний захист. Однак деякі люди відчувають накопичення або небажане накопичення цих матеріалів на поверхні волосся через міцний зв’язок між полімером і кутикулою.

🟢GLYCERIN - зволожуючий компонент, який допомагає утримувати вологу у волоссі.

🟢Cellulose - контроль в'язкості

🟢Sodium Acetate - буферизація

🔴Imidazolidinyl Urea - консервант - Сумісна з усіма видами ПАР та протеїнами, вступає в реакцію з авобензоном (УФ-фільтр) та дегідрооцтової кислотою. Малоксична, хоча в окремих випадках може викликати подразнення шкіри. Алерген.

🟢1,2 – Hexanediol - він може діяти як зволожувач і пом’якшувач, він може бути розчинником для деяких інших інгредієнтів, консервант.

🟢CITRIC ACID - кислота використовується для регулювання pH шампуню і допомагає забезпечити йому правильну кислотність.

🟢POTASSIUM SORBATE - консервант, які допомагають вашій косметиці не зіпсуватися занадто швидко.

🟢SODIUM BENZOATE - консервант, які допомагають вашій косметиці не зіпсуватися занадто швидко.

🟢Tropolone - консервант.

🟢Caprylyl Glycol - дезодорант, пом’якшувач, кондиціонування волосся, кондиціонування шкіри.

🔵Hexyl Cinnamal, 🔵D-Limonen, 🔵Citral – ароматизатори.

🟢Caramel, 🟠Ci 19140, 🟠Ci 16035 - косметичний барвник.

🟠PARFUM (FRAGRANCE*) – ароматизатор.

🔵Linalool, 🔵Geraniol,🔵Citronellol,🔵BENZYL SALICYLATE – ароматизатори.

Цікаво чи хтось користувався цим продуктом або з серії 5.2.1 BOTOX LIKE HAIR THERAPY BALSAM. Які у вас враження?)

02 липня, 2023
Наталія С
02 липня, 2023