ksnklb

Шампунь з м'якою дією 🧴

Шампунь з м'якою дією 🧴

Чому така назва допису? Тому що цей шампунь здався мені таким м'яким і ніжним)

Також він був у моєму списку бажань, хотіла спробувати взагалі будь-який засіб від La'dor, адже дуже хвалять, а саме цей засіб мені часто потрапляв на очі в ленті.

Тюб 100ml, просвічується, виконаний у ніжних тонах, приємно виглядає. Кришечка, як бачите, закривається не до кінця, але через густоту самого шампуню, нічого не виливається.

Так, через те, що тюб просвічується, видно, що засобу у ньому "не до країв", але можна бути впевненим, що ніхто не мив ним голову до нас, адже під кришечкою потрібно зняти захисну плівку перед використанням.

Аромат особисто мені нагадав салон, у якому фарбують клієнта)) Так, саме так)) Не знаю чому, ніби і не фарбою, але "салонною хімією", у приємному значенні.

Колір шампуню білий з перламутровим переливом, текстура однорідна, рідина густа.

Піниться нормально, як і усі шампуні, та на моє волосся потрібно багато засобу, тому не скажу що дуже економний шампунь. Наноситься на шкіру голови добре, як і змивається, із цим проблем немає.

До-речі, піна, що утворюєтсья така приємна, бульбашки маленькі. (Не знаю, чому так звернула на це увагу 😅)

Під-час миття відчувається аромат шампуню, але не дуже яскраво, він не заважає, а після миття я його не чую.

По ефекту: так, очищення є, і воно дуже ніжне, точно не до скрипу, а м'яке, можливо ці слова ще через бульбашки і аромат)) Брудниться шкіра голови як і завжди, тут нічого не змінилось. По довжині не сушить, кінці у чудовому стані після миття, є блиск. Об'єм є перші декілька годин) Волосся по довжині гладеньке, легко розчісується.

Шампунь не викликав лупи, подразнення, алергічної реакції.

Шампунь з м'якою дією 🧴
Шампунь з м'якою дією 🧴

Я люблю почитати щось на баночках, але тут так не вийшло😅 Додаю фото складу))