🪽Kate Rina🪽

✅Перемити розчіски

✅Перемити розчіски

Навіщо мити розчіски ?

Питання здається риторичним, але прокоментувати все ж таки варто. Ми користуємося гребінцем щодня, логічно, що на ній накопичуються тисячі бактерій, залишки шкірного сала, пил та стайлінгові засоби. Все це може негативно впливати на шкіру, викликати подразнення та почервоніння. Щоб уникнути всіх цих неприємностей, потрібно стежити за гігієною своїх інструментів для волосся.

Дотримуйтесь правила: що частіше, то краще. Рекомендується мити гребінець раз на тиждень; два - якщо ви сильно захоплюєтеся стайлінговими засобами і користуєтеся ними не тільки на свята.

З МИЛОМ І ВОДОЮ

Перед тим як мити гребінець, очистіть її від волосся, що скупчилося, потім зануріть щітку в мильний розчин і залиште на кілька хвилин. Хтось миє звичайним шампунем , що цілком припустимо. Так і піна виходить густіше, і аромат приємніший. Після цього спіньте воду, намильте зубчики та щетину інструменту, потім ретельно промийте водою

З СОДОЮ

Альтернативою мильному розчину може бути «содовий». Змішайте в мисці 5 ст. л. харчової соди і 1 літр води, замочіть гребінець на ніч, а вранці промийте її водою. Сода чудово видаляє залишки шкірного сала та очищає щетину від забруднень.

  1. Щітка для волосся "Какао. Яскраві барви" Ласкава -бюджетна , і це єдиний плюс , проста розчіска , трохи вириває волосся, таку не раджу купувати
  2. Щітка масажна "Flexion", 11-рядна, прямокутна, широка Hairway- тяжка , красива , деревʼяна, вона дуже добре прочісує волося і приємно масажує голову, але вириває заплутане і тонке волосся ! Підійде для тих у кого товсте , густе , не фарбоване волосся. Мені не дуже підходить!
  3. Моя любофф Janeke
  4. Ще одна улюблена “I love my hair
  5. The Knot dr - професійна , маленька , м'якенька, завжди лежить в моїй сумочці , але дещо завищена ціна
  6. Брашинг з кабанячею щетиною- призначення для полірування волосся , рідко користуюсь
  7. Брашинг для тонкого та пошкодженого волосся P-EVO-5005SP, 43 мм Termix Evolution Soft- чудовий, для вкладання , професійний , робить гарний обьем !
  8. Термобрашинг Olivia Garden Сегаміс+Ion Thermal Brush d 35- круто вкладає чубчик, і ще підійде для короткого волосся