🪽Kate Rina🪽

❗️Шампуні проти випадіння не працюють ❗️

❗️Шампуні проти випадіння не працюють ❗️

Шампунь контактує тільки з верхнім шаром шкіри голови – епідермісом – і не проникає на рівень залягання фолікулів. Щоб активні компоненти шампуню могли вплинути на цибулини, необхідно залишати засіб на шкірі голови щонайменше на 30-40 хвилин. Але, наголошу , що шампунь для цього не призначений! Тому шампунь ніяк не може бути лікувальним - він може бути або очищаючим, або ще й доглядаючим!

❗️Шампуні проти випадіння не працюють ❗️

Для лікування волосся призначені різні засоби, що не змиваються - денні та нічні сироватки проти випадіння волосся, які наносяться безпосередньо на шкіру голови і проникають на рівень дерми – рівень залягання волосяних цибулин.

Вибір шампуню безумовно важливий, оскільки його якість впливає стан шкіри голови . Якщо до складу шампуню входять агресивні компоненти, які руйнують природний бар'єр шкіри голови, це може призвести до підвищеної роботи сальних залоз, що прагнуть відновити ліпідний баланс, і зажирненню шкіри голови. Це, у свою чергу, може спричинити порушення дихання волосяних цибулин. Також слід пам'ятати, що жирне середовище є сприятливим для розмноження хвороботворних бактерій та розвитку захворювань шкіри голови. Тому необхідно уважно ставитися до вибору шампуню – купуйте ті з них, які мають м’який склад. Також фахівці-трихологи рекомендують мати одночасно кілька шампунів і чергувати їх використання.

Надмірне випадання волосся може бути зумовлене безліччю факторів і шампунь проти випадіння тут безсилий

  • У тому числі дефіцитом вітамінів.
  • Або, наприклад, регулярним стресом.
  • Також неправильним доглядом за волоссям.
  • Можливо, гормональною перебудовою організму після пологів.
  • Або, скажімо, генетичними факторами.
  • Зрештою, наслідками хвороби чи прийому деяких ліків.

За своє життя я перепробувала всі аптечні шампуні від випадіння , всі серії Vichy ! Багато з цих шампунів чудові , але вони ніяк не лікують від випадіння ,тому не ведіться на рекламу і на не добросовісних трихологів і дерматологів