Наталія С

K18 - Незмивна маска для волосся з Wish list.

K18 - Незмивна маска для волосся з Wish list.

Я часто пишу про волосся. Якщо коротко я постійно пробую щось нове, щоб покращити моє волосся від сухості так і відростити здорову довжину.

Зараз літо, я знаходжусь на дачі й з моїм звичайним доглядом виникають складнощі, бо вода в літньому душі, її не так багато щоб вистачило гарно змити кондиціонер/маску після шампуню. Тому я вирішила спробувати маску К18. Чому її обрала?- ЇЇ не потрібно змивати. Її наносять на вологе волосся після шампуню і не потрібно змити, звучить як мій ідеальний варіант, все крім ціни звісно..:)

Для початку я придбала мініатюру 5 мл. В мене пряме, тонке, негусте волосся та нефарбоване.

Що вказує виробник: Інтенсивно відновлюючий засіб, сприяє зміцненню волосся і покращує міцність і еластичність всього за 4 хвилини. Також дисциплінує волосся і полегшує його розчісування, усуває пошкодження.

По інструкції мініатюри повинно вистачити на 3 рази. (В інструкції кожен може розрахувати свою кількість засобу виходячи від об'єму волосся та довжини). Нюанс є в тому, що пишуть по кількість натисків на помпу. Але в мініатюрі нема помпи та розрахунок це скоріше на око)). Далі розтираю між долонями до білої плівки. І рівномірно наношу по всій довжині відступаючи від коренів приблизно 7 см. Далі очікую 4 хвилини та наношу мій інших незмивний догляд - термозахист.

Багато хто порівнює К18 з Olaplex3. Основна ідея полягає в тому, що Olaplex No. 3 - потрібно наносити на вологе волосся до миття, він проникає в структуру волосся і зміцнює зв'язки, що були пошкоджені. А K18 потрібно після наносити на чисте волосся та не змивати. К18 має в основі "запатентований пептид K18Peptide™, здатного проникати глибоко в структуру, відновлювати розірвані кератинові ланцюжки, які забезпечують силу та еластичність волосся. K18Peptide™ є аналогом природного будівельного елемента, завдяки чому волосся стає шовковистим і щільним" - Звучить гарно, але чи буде це все працювати?)

Olaplex3 мені не сподобався, і накопичувальний ефект на моєму волоссі не спрацював.

Стосовно к18 я отримала трохи жорсткіше волосся чим зазвичай після маски, трохи зволожене волосся та й все, точно не отримала додаткової шовковистості :))). Інший ефект я отримала від термозахисту, бо без нього я б не змогла так просто розплутати волосся. Не було обтяження волосся після маски. Трохи про склад:

🟢AQUA (WATER) - вода, розчинник.

🔵Alcohol Denat - антимікробний/антибактеріальний , розчинник , контроль в'язкості , терпкий.

🔵Propylene Glycol - зволожувач/зволожувач , розчинник , контроль в'язкості

🟢CETEARYL ALCOHOL - пом’якшувач.

🟢Dicaprylyl Ether – Емолент, розчинник. Іноді його використовують як заміну силіконів, оскільки він має подібний шовковистий вигляд.

🟢Cetyl Esters - пом'якшувальний засіб.

🟠BEHENTRIMONIUM CHLORIDE - антистатик, кондиціонування волосся, консервант.

🔵Polysorbate 20 – Це звичайний маленький допоміжний інгредієнт, який допомагає воді та олії змішуватися . Крім того, це може допомогти підвищити розчинність деяких інших інгредієнтів у формулі.

🟢sh-Oligopeptide-78 (K18Peptide™) - кондиціонування волосся, сурфактант – очищення. sh-олігопептид-78 є одноланцюговим синтетичним пептидом людини, отриманим шляхом ферментації в e. кишкова паличка. початковий ген є синтезованою копією людського гена, який з’являється в багатьох білках кератину типу ii. він містить максимум 123 амінокислоти, які можуть містити дисульфідні зв'язки та/або глікозилювання. білок складається з правильної послідовності 20 стандартних амінокислот.

🟢Hydrolyzed Wheat Protein- Зволожувач.

🟢Hydrolyzed Wheat Starch - Абсорбент/Матуючий, контроль В'язкості.

🔵ISOPROPYL ALCOHOL - ароматизатор, розчинник, контроль в'язкості, може сушити волосся.

🟢Tocopherol - Вітамін Е, основний жиророзчинний антиоксидант у нашій шкірі, пом'якшувальні властивості.

🔵PHENOXYETHANOL, 🟢POTASSIUM SORBATE- консерванти, які допомагають вашій косметиці не зіпсуватися занадто швидко.

🟢CITRIC ACID - кислота використовується для регулювання pH шампуню і допомагає забезпечити йому правильну кислотність.

🟠PARFUM / FRAGRANCE, 🔵GERANIOL, 🔵LINALOOL, 🔵HEXYL CINNAMAL – ароматизатори.

🔵BENZYL ALCOHOL - консервант, ароматизатор.

Склад дуже схожий на інші маски та незмивашки тільки ще є додалось sh-Oligopeptide-78.

Класичний варіант масок мені більше подобається.
Отже, як було з Olaplex3 я вже думала придбати ще одну мініатюру К18, в надії на накопичувальний ефект. І раптово я отримала пробник бальзаму DSD, який теж не потрібно змивати, що набагато більше мені зайшов(мій минулий пост https://club.makeup.com.ua/post/13675/). Читала відгуки про К18, що багатьом подобається і К18 - це мастхев, але не для мого волосся :)))